در این مقاله دوستانی که به دنبال حمل بار دریایی از دبی به ایران و ترخیص کالا در دبی می باشند، مطالبی را خواهند فهمید که در هیچ کجا نخوانده اند. و اگر خواهان ارسال بار به دبی و ترانزیت هوایی هستید، اطلاعاتی بسیار مفید جهت حمل بار هوایی از دبی ( به خصوص حمل بار هوایی از دبی با ماهان ) و حمل بار هوایی به دبی کسب نمایید. جهت واردات و حمل بار از دبی با ما همراه باشید

حمل بار دریایی از دبی به ایران

حمل بار دریایی از دبی به ایران

در سال 96 حجم واردات از دبی به ایران به مبلغ 8,179,952,082 دلار رسید که نسبت به سال گذشته آن از رشد چشمگیری برخوردار است. در دوازده ماه سال 96 حجم زیادی از کالا به ارزش 1,746,769,833 دلار از امارات متحده عربی و به صورت حمل دریایی از دبی به ایران و مجتمع بندری شهید رجایی بندر عباس در صدر بیشترین حجم واردات از دبی به ثبت رسیده است. آنچه از آمار می توان دریافت این است که حجم زیادی از واردات به صورت حمل بار دریایی از دبی به ایران ارسال می گردد.

شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که حمل بار دریایی از دبی به ایران چه مزایایی دارد؟ و بار از جبل علی بیشتر به کدام بنادر ایران ارسال می گردد؟
جبل علی بندری است که به عنوان مبداء حمل بار دریایی از دبی به ایران و سایر نقاط جهان شناخته می شود. حمل بار دریایی از جبل علی به سمت شهرها بنادر اصلی ایران یعنی: بندر شهید رجایی در بندر عباس ، بنادر بوشهر و عسلویه  انجام می شود.

حمل بار دریایی از دبی به ایران برای حجم زیادی از کالا ( که میتواند بیشتر از 1500 کیلوگرم باشد) مقرون به صرفه است و هزینه حمل را برای تناژهای بالا بسیار کاهش می دهد. بنابر این تعداد زیادی از تجار و بازرگانان که قصد واردات در حجم و اندازه زیاد دارند، برای حمل بارشان از حمل دریایی از دبی به ایران استفاده می نمایند.

حمل محموله های تحریمی از طریق دبی به دو روش هوایی و دریایی انجام می شود. حال این سوال پیش می آید که در چه صورتی باید بار را به صورت دریایی و در چه صورتی به شکل حمل بار هوایی از دبی به ایران ارسال شود؟

حمل بار هوایی از دبی

حمل بار هوایی از دبی

میزان حمل بار هوایی از دبی در سال 96 و به حوزه تجاری فرودگاه امام خمینی 1,353,234,505 دلار بوده است. این حجم زیاد واردات از دبی به صورت هوایی را می توان با کمیتی به نام زمان و مقصد نهایی کالا تشریح داد. شاید همینجا برای شما این سوال پیش بیاید که زمان حمل بار هوایی از دبی چقدر است؟ در پاسخ باید به این نکته مهم اشاره کرد که زمان حمل بار هوایی از دبی به نوع ایرلاین و ناوگان حمل بار آن ایرلاین بستگی دارد. این زمان بسته به نوع ایرلاینی بین 3 الی 5 روز است. زمان حمل بار هوایی از دبی بسیار کمتر از حمل بار دریایی از دبی به ایران است.

بنابر آنچه گفته شد بسیاری از تجار تمایل دارند تا بار خود را از فری زون فرودگاه (free zone) و فری زون جبل علی به صورت حمل بار هوایی از دبی و جبل علی به ایران ارسال کنند.

حمل بار هوایی به دبی و ترخیص کالا در دبی

همانطور که حجم بالایی از واردات از دبی انجام می شود ، میزان بسیار زیادی از صادرات هوایی نیز از ایران به دبی ارسال می شود. صادرات هوایی و ارسال بار به دبی از جمله صادرات فرش و انواع کفپوش ها ، پسته ، زعفران ، قارچ ( دنبلان کوهی ) و انواع خشکبار و تره بار از مواردی است که به آن اقدام می شود. فرودگاه بین المللی دبی به لحاظ ترافیک باربری در جایگاه ششم پرترددترین فرودگاه های جهان قرار دارد و بیشتر حمل بار هوایی به دبی از این فرودگاه می باشد.

حمل بار هوایی به دبی

در سال های گذشته وجود تحریم های ناعادلانه آمریکا علیه میهن عزیزمان ایران واردات برخی از کالاها را با مشکل روبرو کرده است. حمل محموله های تحریمی از طریق دبی و فری زون جبل علی و فری زون فرودگاه ها به صورت حمل بار هوایی به دبی و ترخیص کالا در دبی انجام می شود. پس از ترخیص کالا در دبی ، بار تحریمی به صورت هوایی و دریایی به ایران ارسال می شود.

ترخیص کالا در دبی

پس از حمل بار هوایی به دبی حال نوبت آن است که کالا ترانزیت هوایی شود یا با تحویل کالا به لنج به صورت دریایی حمل شود:
روش ارسال بار به دبی بسته به وزن و مقصد کالا و شرایط بازرگانان متفاوت است. به عنوان مثال برای کالاهایی با وزن زیاد و تناژ بالا راه مقرون به صرفه تحویل کالا به لنج و حمل به صورت حمل بار دریایی از دبی به ایران به مقاصد بندر عباس ، بندر بوشهر و عسلویه می باشد. و همان طور اگر کالایی دارای وزن کم (یعنی وزنی کمتر از 1500 کیلوگرم) باشد یا فرد خواهان ارسال بار از دبی به ایران در کمترین زمان ممکن باشد بهتر است حمل بار هوایی از دبی و ترانزیت هوایی را انتخاب کند و اولویت خود را بر حمل بار هوایی از دبی با ماهان قرار دهد.

حمل بار هوایی از دبی با ماهان

حمل بار هوایی از دبی با ماهان

خیلی از تجار به علت مقرون به صرفه بودن برای حمل بار هوایی به دبی یا حمل بار هوایی از دبی خواهان ارسال بار با ایرلاین ماهان به عنوان کریر ایرانی می باشند. ماهان توانست در سال 1379 به عضویت انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (iata) در آید تا اولین ایرلاین خصوصی باشد که به عضویت یاتا درآمد است. این ایرلاین در سال 1388 تعداد پروازهای دبی به تهرانش را به 3 بار در روز افزایش داد.

شرکت خط سبز جهان به عنوان نماینده رسمی فروش ایرلاین ماهان آماده عقد قرارداد با تمامی بازرگانان،تجار و گروه های بازرگانی برای واردات و صادرات کالاهای خود از ایران به 24 مقصد پروازی ایرلاین ماهان و بلعکس می باشد. برای اخذ نرخ کرایه حمل بارهای وارداتی و صادراتی و حمل بار هوایی از دبی با ماهان بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

3.7/5 - (3 امتیاز)