در این مقاله قصد داریم به بررسی حمل بار از عمان و صادرات و حمل بار به عمان و همچنین روش های صادرات به عمان از جمله حمل دریایی به عمان و حمل هوایی به عمان بپردازیم. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.

حمل بار به عمان

عمان با مساحت ۳۰۹٬۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از همسایه های آبی ایران است که در جنوب شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز و در منطقه استراتژيکی خاورميانه واقع شده است. این کشور از 4 استان مَسقط (پایتخت عمان)، مسندم، بریمی و ظُفار و 5 منطقه تشکیل شده و بخش عمده خاک آن در جنوب دریای عمان و غرب اقیانوس هند قرار دارد. پایتخت و بزرگترین شهر عمان مسقط است. علاوه بر مسقط دو شهر صلاله واقع در مرکز استان ظفار و شهر صحار در استان باطنه از شهرهای مهم عمان به شمار می روند.

حمل هوایی به عمان - صادرات به عمان

در سالهای اخیر با توجه به سیاستهای اقتصادی این کشور مبنی بر صادرات غیر نفتی، این کشور در بخشهای صنایع سبک ، حمل و نقل ، کشاورزی و پرورش ماهی پیشرفت های بسیاری داشته است. امروزه صنایع کشاورزی ، نساجی و گردشگری با حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین سرمایه گذاران خارجی رونق و پیشرفت بسزایی داشته است . بیش از ۹۰ درصد مواد غذایی مورد نیاز عمان از کشورهای دیگر وارد می شود و با توجه به علاقه مردم عمان به ایرانی و کالای ایرانی، کیفیت و مرغوبیت و قیمت مناسب کالای ایرانی بستر مناسبی برای افزایش صادرات به عمان مهیا است.

عمده واردات به عمان شامل انواع میوه و سبزیجات، مس خام، قیر و آسفالت، میلگرد، موادغذایی، سیمان و کلینکر می باشد که در این میان، ایران بیشترین سهم صادرات به عمان را دارا می باشد. به صورت کلی مهمترین و بیشترین کالاهای وارداتی عمان از سایر کشورهای جهان را می توان در بخش هایی همچون مواد غذایی و فراورده های کشاورزی و دامی ، ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل ، مصالح و تجهیزات ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی در بخشهای مختلف خلاصه کرد.

حمل دریایی به عمان

حمل دریایی به عمان - حمل بار به عمان - حمل بار از عمان

با توجه به مرزهای آبی ، شهرها و بندرهای زیاد این کشور در مجاورت دریای عمان، حمل بار دریایی به عمان یکی از راه هایی است که در مسیر حمل بار به عمان می توان از آن استفاده نمود. حمل دریایی به عمان بیشتر به بندرهای مهمی همچون صحار ، خصب ، قابوس ، دقم ، صلاله ، شیناس و مینا الفحل صورت می گیرد. این روش حمل بیشتر مخصوص بارهایی با حجم و تناژ بالا همانند سیمان ، کلینکر ، سنگ و امثال آن می باشد که در حجم و تناژهای بالا به این کشور صادر می شود. اما این روش برای تناژهای کمتر از ۱۵۰۰ کیلوگرم راه مناسبی نمی باشد چرا که برای بارهایی در این وزن اغلب هزینه و زمان ارسال بار بیشتر از هزینه حمل هوایی از عمان است که در ادامه این مقاله به آن پرداخته ایم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص حمل بار به عمان و سایر نقاط جهان با مشاوران زبده خط سبز جهان تماس حاصل فرمایید.

حمل هوایی به عمان

در برخی موارد، کالاها برای اینکه در حداقل زمان و با کمترین هزینه به عمان ارسال شوند، باید از روشی غیر از حمل دریایی به عمان جهت ارسال بار استفاده کرد. سریعترین روش برای ارسال بار به عمان ، حمل هوایی به عمان است. فرودگاه هایی مانند فرودگاه بین‌المللی مسقط با کد یاتای (MCT) ، فرودگاه خصب با کد یاتای (KHS) ، فرودگاه صلاله با کد یاتای (SLL) و فرودگاه صحار با کد یاتای (OHS) مقصد عمده بارهای هوایی به عمان محسوب می شود. هزینه حمل هوایی به عمان با توجه به وزن و حجم کالا قابل محاسبه است که برای دریافت هزینه حمل بار از عمان و صادرات به عمان کافی است تا با کلیک بر روی لینک ( تصویر ) زیر و با تکمیل اطلاعاتی از قبیل وزن و حجم کالا به دریافت هزینه حمل بار ( به صورت آنلاین ) بپردازید.

خط سبز جهان

2.4/5 - (7 امتیاز)