شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان دارای دفاتر و نمایندگان معتبر در شهرهای پرترافیک صادرکننده و وارد‌کننده است. به همین جهت همواره قیمت رقابتی و منصفانه جهت خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی به‌صورت فول کانتینر (FTL) و خرده بار (LCL) از اقصی نقاط دنیا به بنادر معتبر جنوب کشور ارائه می‌دهد. مهم نیست شما کانتینر 20 فوت بخواهید یا 40 فوت! اوپن تاپ باشد یا فلت رک، خط سبز جهان برای هر پروژه یک راه‌حل دارد، کافی است با این مجموعه تماس بگیرید.

1.

حمل بارهای سنگین و بزرگ

خط سبز جهان انواع کالاهای شما را اعم از سنگین یا سبک، حجیم یا کوچک را با کشتی حمل می‌کند.

2.

ایمنی بالا

خط سبز جهان با رعایت استانداردهای ایمنی و نیز تجهیزات پیشرفته، امنیت بار شما را تضمین می‌کند.

3.

خدمات سفارشی

خط سبز جهان باتوجه به نیازهای شما خدمات متنوعی از جمله بسته‌بندی، بیمه بار و... ارائه می‌دهد.

4.

پشتیبانی 24 ساعته

خط سبز جهان در هر ساعت از شبانه‌روز، پاسخگوی سؤالات درباره محمولات در حال حمل شما است.

استعلام نرخ کرایه حمل

کرایه حمل و هزینه کلی خدمات حمل‌ و نقل بین‌المللی دریایی به ماهیت کالا، وزن، حجم، ارزش آن و ترم حمل بستگی دارد. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود با کلیک بر روی دکمه استعلام نرخ حمل، مشخصات کالای خود را تعیین کرده تا تیم کارشناسی خط سبز جهان پس از بررسی در اسرع وقت با شما تماس گیرد.

جهت دسترسی سریع به مطالب خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی به پادکست آن گوش دهید.

باربری دریایی چیست؟

حمل‌ونقل دریایی اصلی‌ترین و مهم‌ترین روش حمل محمولات به لحاظ حجم فیزیکی و حجم مالی در این صنعت به‌شمار می‌رود، تا جایی‌که بیش از ۹۰ درصد حجم تجارت حمل‌ونقل بین‌المللی را شامل می‌شود. قدمت این روش حمل به زمانی باز می‌گردد که استفاده از روش حمل بار هوایی و حمل بار زمینی اصلاً وجود خارجی نداشته است. اگر حمل‌ونقل‌ بین‌المللی را یکی از اصلی‌ترین عوامل زنجیره تأمین در نظر بگیریم، خدمات حمل بار دریایی بی‌شک مهم‌ترین بخش این خدمات در زنجیره تآمین است و به همین دلیل قطعاً تجارت جهانی تا همیشه مدیون خدمات حمل بار دریایی خواهد بود.

باربری دریایی به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه آن‌ها بودجه است و زمان اهمیتی ندارد. چرا که حمل با کشتی طی مدت زمان طولانی‌تری انجام می‌شود و هزینه این روش حمل نسبت به دیگر روش‌ها کم‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است. از طرفی بنا به محدودیت‌هایی که در روش‌های حمل بار هوایی و حمل بار زمینی برای وزن و ابعادهای اورسایز وجود دارد، روش حمل دریایی بهترین گزینه است.

انواع حمل‌ونقل با کشتی برای تجارت بین‌المللی

علاوه بر موارد ذکر شده در باربری دریایی، بار به شیوه‌های گوناگونی حمل می‌شود که به شرح زیر است:

1.

فول کانتینر FCL:

در این روش محموله‌های یک شرکت یا شخص تمام ظرفیت یک کانتینر را پر می‌کند. به این معنا که کانتینر تنها به یک شرکت اختصاص دارد.

2.

خرده‌بار یا گروپاژ LCL:

در این روش حمل، یک کانتینر شامل بارهایی می‎‌شود که متعلق به چند شرکت یا شخص است.

3.

بار فله یا بالک:

در شیوه فله یا بالک از کشتی‌های فله‌بر برای حمل بار بسته‌بندی نشده مانند غلات و کالاهای مایع استفاده می‌شود.

تاریخچه خدمات حمل‌ونقل بین‌المللی دریایی

از دیرباز خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی یکی از رایج‌ترین نوع حمل کالاهای صادراتی و وارداتی در دنیا بوده‌ است. اگر بخواهیم به گذشته برگردیم برای اولین بار 2100 سال پیش از میلاد مسیح اولین شناورها در  مصر و شمال قاره آفریقای کنونی به آب انداخته شده‌اند. پس از آن در اوایل قرن شانزدهم قدرت‌های غالباً استعماری اروپا مثل هلند، انگلستان، پرتغال، اسپانیا و فرانسه توانستند با استفاده از راه‌آب‌های بین‌المللی پایه‌های تجارت جهانی مطمئن را شکل دهند. اما صنعت حمل‌ونقل دریایی پس از اختراع ظروف حمل کانتینری توسط مالکوم مکلین در 1955 و  استانداردسازی بین‌المللی این اختراع در دهه هفتاد رسماً انقلابی در زمینه حمل‌ونقل بین‌المللی به‌وجود آورد و فصلی جدید را برای تجارت جهانی رقم زد.

ارسال بار دریایی

انواع کشتی در حمل کانتینری

خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی یکی از ایمن‌ترین روش‌های حمل بار در جهان بوده و از پیشینه‌ای طولانی‌ برخوردار است. این روش نسبت به حمل هوایی مقرون‌به‌صرفه‌تر است. به‌خصوص اگر بار موردنظر سنگین و فله‌ای باشد. حمل‌ونقل دریایی با چند نوع کشتی صورت می‌گیرد که در ادامه به معرفی برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

کشتی‌های کانتینری باکس

کشتی‌ کانتینری باکس
(Container Vessel)

این کشتی‌ها برای حمل محمولات کانتینری 20 فوت و 40 فوت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

باربری دریایی با کشتی‌های لاینر باری

کشتی بریک بالک
(Breakbulk Vessel)

این کشتی‌ها برای حمل محمولاتی که دارای بسته‌بندی مناسب حمل است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشتی فله‌بر
(Bulk Vessel)

این کشتی‌ها برای حمل محمولات فله‌ای که بسته‌بندی مشخصی ندارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشتی‌های رول آف

کشتی رو-رو
(Ro-Ro Vessel)

این کشتی‌ها برای حمل و جابجایی وسایل نقلیه است. انواع اتومبیل‌ها با این کشتی جا‌به‌جا می‌شود.

حمل و نقل با کشتی مخزن‌دار

کشتی مخزن‌دار
(lpg tanker vessel)

کشتی‌های مخزن‌دار برای حمل مایعات مانند نفت یا گاز مایع مورداستفاده قرار می‌گیرد.

زمان ارسال بار در روش‌های مختلف حمل و نقل دریایی چقدر است؟

زمانی می‌توانیم به این سؤال پاسخ دهیم که مبدأ و مقصد مشخص باشد، چرا که مسافت بین این دو از اهمیت بالایی در تخمین مدت زمان حمل برخوردار است. علاوه‌براین نوع کشتی تجاری نیز می‌تواند بر مدت زمان ارسال بار تأثیر داشته باشد، چرا که هر نوع کشتی تجاری سرعت متفاوتی در حرکت دارد.

مزایای حمل‌ونقل دریایی کدام است؟

با یک بررسی کوچک می‌توان فهمید این نوع حمل کالا معامله‌ای برد برد برای شرکت‌های کشتیرانی و صاحبان کالا در سراسر دنیا است، اما در ادامه به برخی از مزایا و معایب این روش اشاره خواهیم کرد:  

1.

کم‌هزینه، اقتصادی

برای ایجاد مزیت رقابتی در بازارهای بین‌المللی، قبل از هر چیز بهای تمام شده برای کالای آماده‌به‌مصرف، تعیین‌کننده برنده رقابت است. در دنیایی که قهوه‌ کشت‌شده در برزیل را در تایلند برای مشتری سرو می‌کنند، هزینه جابجایی محمولات از محل تولید به محل مصرف سهم خود را در بهای تمام شده برای کالای آماده‌به‌مصرف نشان می‌دهد. حمل بار دریایی ارزان‌ترین روش حمل بار در تجارت جهانی است. این مهم‌ترین مزیت حمل بار دریایی به حساب می‌آید.

2.

بدون محدویت برای وزن و حجم

یکی از ایرادات همیشگی حمل بار هوایی و حمل بار زمینی محدودیت در بارگیری و حمل محمولات فوق‌سنگین و فوق‌حجیم است. اما امروزه کشتی‌های Capesize با طولی بیش از 290 متر قادرند عظیم‌ترین سازه‌های ساخته شده توسط بشر را در اقیانوس‌ها جابجا کنند. هر چند این ابرکشتی‌های تجاری قادر به عبور از کانال سوئز یا پاناما نیستند و باید برای حرکت بین قاره‌ها از دماغه امید نیک عبور کنند ولی می‌توانند همه محدودیت‌های مربوط به بارهای حجیم و سنگین را از پیش روی تجارت بین‌المللی بردارند.

3.

پوشش گسترده مقاصد

تقریباً 71 درصد از سطح کره ما را آب فرا گرفته و شاید همین امر نیز باعث شده تا حمل بار دریایی بسیار زود‌تر از حمل بار زمینی موردتوجه کشورهای عهد باستان قرار گیرد. همین جذابیت تجارت با کشورهای دوردست بود که باعث شد کریستوفر کلمب اشتباهاً قاره آمریکا را با کشتی خود پیدا کند. این مزیتی است که حمل بار زمینی نداشته و تنها مختص به گستردگی اقیانوس‌ها است. هر کجا که آب‌راهی وجود داشته باشد، می‌توان از سرویس حمل بار دریایی در آن نقطه استفاده کرد.

حمل کانتینری

حمل و نقل با کشتی چه محدودیت‌هایی دارد؟

حمل کانتینری دارای محدودیت‌هایی به شرح زیر است:

1.

آهسته و کند

بی‌شک بزرگ‌ترین عیب کشتی‌ها سرعت پائین این وسایل نقلیه در حمل‌ونقل بین‌المللی است تا جایی‌که ممکن است ماهیت یک تجارت به‌دلیل دیرتر رسیدن یک محصول به بازار به خطر بیفتد. اگر محدودیت زمانی دارید حتماً در مورد انتخاب روش حمل بار دریایی تأمل کنید تا خسارتی به تجارت شما وارد نشود.

2.

تخلیه و بارگیری گران‌تر از حمل

یکی دیگر از معایب حمل بار دریایی هزینه‌های زیاد تخلیه و بارگیری کشتی‌ها است. هرچند با اختراع کانتینر این هزینه‌ها به‌طور چشم‌گیری کاهش یافت ولی هم‌چنان ادوات و ماشین‌آلاتی که در امر تخلیه و بارگیری کشتی‌های غول‌پیکر استفاده می‌شوند به قدری پر هزینه‌اند که گاهی کرایه حمل یک کانتینر در مسیری کوتاه کم‌تر از هزینه تخلیه و بارگیری آن کانتیر در بنادر است.

مسیرهای مهم در ارسال بار دریایی کدام است؟

مسیرهای پرتردد کشتیرانی عبارت است از:

هزینه ارسال بار دریایی چقدر است؟

هزینه خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی به عوامل متعددی بستگی دارد. برای مثال نوع بار در نرخ ارسال بار با کشتی تأثیر بسزایی داشته و حتی نوع بار در انتخاب نوع کشتی تجاری نیز تأثیر می‌گذارد. برای اطلاع از هزینه حمل می‌توانید فرمی که در صفحه استعلام کرایه حمل قرار داده شده را پر کنید تا کارشناسان خط سبز جهان در اسرع وقت با شما تماس گیرند.

مشتریان باربری دریایی چه کسانی‌اند؟

اگر بخواهیم به‌صورت جامع این موضوع را بررسی کنیم هر کسی در جهان مشتری خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی است. اما نباید فراموش کنیم ما در کجا زندگی می‌کنیم. در کشور ایران، دروازه واردات و صادرات کشتیرانی‌ها جنوب کشور است و غالب تاجران از بنادر جنوب کشور واردات و صادرات می‌کنند. اما خط سبز جهان بیشتر از کجا واردات می‌کند؟

طبق آمار رسمی گمرک ایران در سال 1395 چیزی بالغ بر 4450700855.6133 کیلوگرم کالا از کشور چین با ارزشی معادل با 10752865577.2849 دلار وارد کشور شده است که این تنها 13 درصد از واردات کشور در سال 1395 است. در این بین امارات‌ متحده‌ عربی و کره‌ جنوبی در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

اگر دقت کنیم متوجه می‌شویم که با هر 3 کشور مراودات به‌صورت دریایی داریم و به‌راحتی می‌توان فهمید که بخش اعظم واردات ایران به‌صورت دریایی بوده، زیرا که ما با این سه کشور مراودات زمینی نداریم!

غالب بارهای ورودی به‌صورت باربری دریایی، کالاهایی از جمله موارد زیر است:

حمل کانتینری مواد اولیه (raw material)

مواد اولیه (raw material)

خودرو و اجزا و قطعات مصرفی آن

خودرو و اجزا و قطعات مصرفی آن

حمل تجهیزات مخابراتی از روش باربری دریایی

تجهیزات مخابراتی

تجهیزات و اقلام مصرفی پزشکی

تجهیزات و اقلام مصرفی پزشکی

حمل کانتینری مواد خوراکی و مصرفی

مواد خوراکی و مصرفی

اجزا و قطعات هواپیما و کشتیرانی‌ها

اجزا و قطعات هواپیما و کشتیرانی‌ها

تجهیزات و ماشین‌آلات راه‌سازی

تجهیزات و ماشین‌آلات راه‌سازی

اسباب‌بازی و اقلام پرورشی

اسباب‌بازی و اقلام پرورشی

ارسال بار دریایی

تجهیزات ورزشی و باشگاهی

دستگاه‌های خط تولید نساجی

دستگاه‌های خط تولید نساجی

حمل کانتینری تجهیزات بیمارستانی

تجهیزات بیمارستانی

خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی

مبدأ و مقصد در ارسال بار دریایی

خوشبختانه گستردگی راه‌آب‌های بین‌المللی، ارائه خدمات بار دریایی را برای نقاط مختلف دنیا ممکن ساخته است. شرکت خط سبز جهان مفتخر است که سرویس حمل بار دریایی را از/به مبادی و مقاصد ذیل به مشتریان عزیز خود ارائه می‌دهد. این سرویس‌ها غالباً از طریق بندرعباس و به‌صورت ترانشیب (بدون تخلیه کانتینر) و کراس استاف (با تخلیه و بارگیری در کشور ثالث) انجام می‌پذیرد. یکی از مهم‌ترین مبادی/مقاصد در این روش حمل، حمل دریایی از چین به ایران است. در باربری دریایی کشورهای زیر هر کدام مبدأ و مقصد هستند:

حمل بار از امارات

امارت متحده عربی

جبل علی

حمل بار از چین

چین

کینگ دائو، تاینجین، شانگهای، نینگبو، گوانجو و شنزن

ارسال بار دریایی از/ به تایوان

تایوان

کواسینگ، تایوان

حمل بار از ژاپن

ژاپن

اوساکا، کیوتو، توکیو و...

حمل بار از کره جنوبی

کره جنوبی

بوسان و اینچئون

حمل بار از آلمان

آلمان

هامبورگ

حمل بار از آمریکا

آمریکا

نیویورک، سانفرانسیسکو و...

حمل بار از فیلیپین

فیلیپین

مانیل

ویتنام

ویتنام

هو چی مین

حمل بار از تایلند

تایلند

بانکوک

حمل بار از مالزی

مالزی

پورت کلانگ

حمل بار از سنگاپور

سنگاپور

حمل بار از هلند

هلند

روتردام

اندونزی

اندونزی

باربری دریایی از / به سریلانکا

سریلانکا

حمل بار از هند

هند

بمبئی و احمدآباد

حمل بار از عمان

عمان

مسقط و سوحار

تانزانیا

تانزانیا

دارالسلام

ارسال بار دریایی از/به بلژیک

بلژیک

آنتورپ

کنیا

کنیا

مومباسا

باربری دریایی از/ به عربستان سعودی

عربستان سعودی

جده

حمل بار از ایتالیا

ایتالیا

جنوا و تریسته

حمل بار از اسپانیا

اسپانیا

بارسلون و والنسیا

حمل بار از فرانسه

فرانسه

بوردو و مارسی

حمل بار از کانادا

کانادا

ونکوور، تورنتو، مونترال، هلی فکس و...

مدارک لازم برای حمل‌ونقل دریایی و ترخیص محمولات دریایی

یکی از مهم‌ترین اسناد حمل و نقل با کشتی بارنامه می‌باشد. دیگر مدارک موردنیاز عبارت است از:

انواع بارنامه دریایی

OBL بارنامه‌ای است که برای حمل و نقل با کشتی صادر می‌شود. انواع بارنامه دریایی عبارت است از:

خط سبز جهان چه سرویس‌هایی را در قالب حمل‌ونقل دریایی ارائه می‌دهد؟

شرکت خط سبز جهان با بهره‌مندی از دفاتر و نمایندگان معتبر در شهرهای پرترافیک صادرکننده و واردکننده می‌تواند همواره قیمت رقابتی و منصفانه جهت حمل و نقل دریایی کالاهای شما به صورت فول‌کانتینر (FTL)  و خرده‌بار (LCL) از اقصی نقاط دنیا به بنادر معتبر جنوب کشور ارائه دهد. در یک طبقه‌بندی متداول خدمات حمل بار دریایی را به دو قسمت حمل کانتینری و حمل فله تقسیم می‌کنیم.

حمل کانتینری شامل آن قسمت از محمولات می‌شوند که باید برای جابجایی آن‌ها از ظروف بار گنج‌ها یا کانتینرها استفاده کنیم. شکل ظاهری و ابعاد هر کانتینر برای حمل نوع خاصی از محمولات تهیه شده است در ادامه چند نوع کانتینر نام بردیم که بیشترین موارد مصرف را معرفی می‌کنیم.

حمل فله محمولات بیش‌تر برای کالاهایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که به‌صورت فله به شکل ظرف حمل خود درمی‌آیند. بیش‌تر مواد خام و معدنی، محصولات کشاورزی و گاهی ضایعات صنعتی در این گروه جای می‌گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *