حمل بار از چین برای تأمین نیازهای مختلف اقتصادی و تجاری ایرانیان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان بر این باور است که فارغ از این‌که محموله‌ شما دارای وزن و ابعاد کم یا زیاد باشد، ذاتاً برای شما با ارزش است. به همین دلیل باید بر اساس نیاز و شرایط محموله‌ شما، برای تحلیل نحوه‌ حمل محموله‌ شما وقت کافی صرف شود تا به بهترین نحو ممکن حمل شود.

شرکت خط سبز جهان به‌واسطه بهره‌مندی از تیم با تجربه و آموزش‌دیده یکی از فعال‌ترین شرکت‌های حمل ‌و نقل بین المللی در بازار کشور چین است.

شرکت WGL هم‌چنین با عضویت در نتورک‌های متعدد خارجی و عقد قراردادهای داخلی در کشور چین، با بهترین ارائه‌دهندگان خدمات حمل و نقل بین المللی از جمله ایجنت‌های لوکال، لاینر NVOCC و آژانس‌های تحت‌نظر یاتا همکاری دارد.

جهت استعلام قیمت حمل بار از چین کافی است با ما در تماس باشید یا با پر کردن فرم استعلام کرایه حمل کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

مدت زمان مطالعه این مطلب 8 دقیقه است و علاوه‌بر معرفی نحوه ارائه خدمات حمل بار از چین به ایران به بیان نکاتی می‌پردازیم که از دید یک شرکت حمل و نقل بین المللی ارائه شده تا از بروز مشکلات احتمالی در حمل و نقل از چین به ایران جلوگیری شود.

پروژه‌های حمل بار از چین انجام شده توسط شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان:

روش‌های حمل بار از چین کدام است؟

حمل بار از چین به ایران به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. انتخاب روش مناسب به نوع کالا، بودجه، زمان و دیگر فاکتورهای مربوط به محموله بستگی دارد. با توجه به تنوع روش‌های حمل بار از چین توصیه می‌کنیم قبل از ارسال بار با کارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید تا شما را در انتخاب روش حمل راهنمایی کنند.

حمل بار هوایی از چین به ایران:

حمل بار هوایی از چین به ایران روش ایده‌آل برای حمل بار از چین است. این روش سریع‌ترین و امن‌ترین روش انتقال بار از چین به ایران است، اما محدودیت‌هایی نیز دارد. برای مثال شما نمی‌توانید هر کالایی را به روش هوایی حمل کنید.

لازم به‌ذکر است که هزینه حمل بار از چین به روش هوایی از روش‌های حمل دریایی و حمل زمینی بیش‌تر است. 

حمل بار هوایی از چین به ایران

حمل دریایی از چین به ایران:

حمل دریایی از چین به ایران یکی از متداول‌ترین روش‌های حمل بار از چین است. این روش حمل، برای کالاهای حجیم و سنگین مناسب است. هزینه حمل بار از چین به روش دریایی از روش هوایی کم‌تر است اما مدت زمان آن به‌دلیل مسافت زیاد و نیاز به انجام مراحل مختلف برای تخلیه بار در بنادر مختلف بیش‌تر است.

بنادر بوشهر، خرمشهر، بندرعباس، لنگه، ماهشهر و… مقصدهای اصلی ارسال کالا از چین به ایران است. اما از نظر هزینه‌های ترخیص، سرعت و راحتی بندرعباس و بندر بوشهر گزینه‌های مناسب‌تری به شمار می‌آیند.

حمل دریایی از چین به ایران

حمل کانتینر از چین به ایران:

حمل کانتینر از چین به‌صورت دریایی و به‌وسیله کشتی‌های کانتینردار انجام می‌شود. اگر حجم بار شما به‌ اندازه‌ای باشد که بتواند یک کانتینر را به‌صورت کامل پر کند، از روش کانتینر دربستی (FCL) استفاده می‌شود.

در این روش، بارگیری و چینش بار توسط شرکت فورواردر یا فرستنده بار انجام می‌شود. پس بهتر است از شرکت فرستنده‌ای استفاده کنید که بار شما را صحیح و سالم به مقصد برساند.

حمل کانتینر از چین به ایران

حمل خرده بار از چین به ایران:

حمل خرده بار از چین به ایران به بازرگانان و کسب‌وکارهایی که کالاهای کوچک و متنوعی دارند اجازه می‌دهد هزینه‌های حمل‌ونقل خود را کاهش دهند، زیرا نیازی به پرداخت هزینه یک کانتینر کامل را ندارند.

حمل خرده بار (LCL یا Less than Container Load) زمانی استفاده می‌شود که شما نیازی به یک کانتینر کامل ندارید و محموله شما به‌صورت مشترک با محموله‌های دیگر در یک کانتینر حمل می‌شود.

حمل خرده بار از چین به ایران

حمل بار از چین به دبی:

حمل بار از چین به دبی به‌عنوان یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین مسیرهای تجاری بین‌المللی به‌شمار می‌رود. چین و امارات روابط تجاری قوی دارند و توافق‌نامه‌های متعددی در زمینه تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری بین دو کشور به امضاء رسیده است.

از سوی دیگر، دبی فرایند واردات کالا را با ارائه زیرساخت‌های پیشرفته گمرکی و لجستیکی ساده کرده است و شرکت‌های لجستیک در دبی تخصص بالایی در مدیریت حمل‌ونقل از چین دارند.

با توجه به این مسیر تجاری پرکاربرد بین کشور چین و امارات، خطوط حمل‌ونقل دریایی و هوایی زیادی بین دو کشور فعالیت می‌کنند. این رقابت باعث کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل شده است. حمل‌ونقل دریایی به‌ویژه برای کالاهای سنگین و حجیم، مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

حمل بار از چین به دبی - خدمات حمل و نقل بین المللی

استعلام قیمت حمل بار از چین:

قیمت حمل بار از چین را در هر لحظه از شبانه‌روز از ما بگیرید! کافی است اطلاعات محموله‌ خود را درج کنید. همکاران ما در واحد فروش در ساعات کاری هفته در کوتاه‌ترین زمان پاسخگوی استعلام شما خواهند بود.

شرکت خط سبز جهان بر این باور است با استفاده از راه‌های ارتباطی دیجیتال، استعلام قیمت حمل بار از چین را برای شما کاربران عزیز راحت‌تر از گذشته کند تا در زمان شما صرفه‌جویی شود و نیز بتوانید از 3 درصد تخفیف ثبت سفارش اینترنتی بهره‌مند شوید.

اگر با نحوه کارکرد سیستم استعلام قیمت حمل بار از چین مشکل دارید، با کارشناسان پشتیبانی تماس بگیرید.

مدت زمان حمل بار از چین به ایران چقدر است؟

مدت زمان حمل بار از چین به ایران به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر به‌دنبال مدت زمان دقیق هستید، می‌توانید با کارشناسان فروش خط سبز جهان تماس بگیرید تا با توجه به وزن، ابعاد، ماهیت، نوع حمل (هوایی یا دریایی) و آدرس بارگیری مدت زمان تقریبی را به شما اعلام کنند.

اما به‌صورت کلی باید گفت که مدت زمان حمل بار از چین به ایران به روش هوایی حدود 1 هفته و به روش دریایی حدود ۴۰ روز است.

مدت زمان حمل بار از چین به ایران به روش هوایی

1 هفته

مدت زمان حمل بار از چین به ایران به روش هوایی

مدت زمان حمل بار چین به ایران به روش دریایی

40 روز

مدت زمان حمل بار چین به ایران به روش دریایی

در ادامه به بررسی عواملی که در مدت زمان حمل بار از چین به ایران تأثیر می‌گذارد، می‌پردازیم:

بودجه:

حمل بار از چین به تهران برای کالاهای گران‌قیمت با وزن کم مانند بردهای PLC به روش هوایی انجام می‌شود. بدیهی است که در روش حمل و نقل هوایی مدت زمان حمل کاهش می‌یابد. در حمل هوایی بعد از انجام امور گمرکی مبدأ طی ۲ الی ۳ روز می‌توانید محموله‌ خود را به ایرلاین تحویل داده و در صورت پر نبودن بوکینگ‌ها در کم‌تر از 3 روز (با احتساب روزهای سپری شده در مبدأ، در مجموع 1 هفته) محموله‌ خود را در فرودگاه امام خمینی تحویل بگیرید. حتی می‌توانید بار خود را به روش کوریری یا پستی ارسال کنید تا در مدت زمان ترخیص نیز صرفه‌جویی کنید.

حمل بار از چین برای کالاهایی که دارای ارزش ذاتی پایین به‌نسبت وزن و حجم هستند مانند یک کانتینر الوار، جهت صرفه‌جویی در هزینه حمل بار از چین، به‌ روش حمل و نقل دریایی (فول‌کانتینر یا گروپاژ) انجام می‌شود. ارسال کانتینر به محل بارگیری با توجه به محل دپوی خط کشتی‌رانی و محل بارگیری، حداقل 1 الی 2 روز زمان می‌برد. سپس بعد از انجام امور گمرکی و بندری در چین طی 1 الی 2 روز محموله به خط تحویل داده می‌شود. حمل بار از بندر مبدأ در چین تا بندرعباس نیز حدود 35 روز زمان می‌برد. بعد از پهلوگیری کشتی جهت تحویل گرفتن اسناد حدود 1 هفته زمان لازم است که 2 الی 3 روز از این زمان برای تخلیه کشتی و 3 الی 4 روز از این زمان نیز برای گرفتن ترخیصیه و قبض انبار از شرکت کشتی‌رانی است. باید به این نکته نیز توجه کنید که بسیاری از عوامل در افزایش مدت زمان حمل بار از چین به ایران به روش دریایی تأثیرگذار است و این بهترین زمان‌بندی برای این روش محسوب می‌شود.

وزن و ابعاد محموله:

حمل کالا از چین به ایران توسط شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان به 2 روش هوایی و دریایی صورت می‌پذیرد. به همین دلیل به بررسی روش حمل بار از چین به ایران با قطار (روش ریلی) نمی‌پردازیم.

در روش هوایی، هیچ ایرلاینی خدمات حمل بار با هواپیمای فریتر (freighter) را به‌صورت منظم ارائه نمی‌دهد. مگر این‌که شما قصد چارتر کردن یک پرواز باری را داشته باشید که شرکت خط سبز جهان توانایی ارائه‌ این خدمات را به شما دارد.

از نظر محدودیت وزنی: در حمل بار  از چین به ایران به روش هوایی، برای حمل یک بسته بار از نظر وزن محدودیت‌هایی وجود دارد. برای مثال یک محموله‌ کوچک مانند یک برگه A4 داخل یک پاکت یا یک محموله‌ سنگین مانند یک یونیت (بسته) با وزن 2450 کیلوگرم را می‌توان با هواپیمایی ماهان حمل کرد. حتی اگر وزن یک بسته از 3000 کیلوگرم هم بیش‌تر شود، می‌توان با ایرلاین‌های خارجی حمل کرد. لازم به ذکر است که پروژه‌های حمل بار با یک بارنامه با وزن ۲۰ تن یا 40 تن که از چندین بسته تشکیل شده، توسط خط سبز جهان حمل می‌شود. حتی با صرف هزینه‌ بیش‌تر نمی‌توان یک بسته 4000 کیلوگرمی را به‌صورت دایرکت به ایران ارسال کرد. به همین دلیل بهتر است وزن بسته‌ها از 2450 کیلوگرم کم‌تر باشد تا بتوان آن‌ها را به‌ روش هوایی حمل کرد.

از نظر محدودیت حجمی: در ارسال بار از چین به ایران با هواپیما از نظر حجم نیز محدودیت‌هایی وجود دارد. برای مثال ماکزیمم ارتفاع بارگیری در هواپیمای مسافری 1.63 متر است و در مورد طول و عرض بارگیری محموله باید بتواند از دهنه قسمت بارگیری وارد شود. برای مثال Deckهای جلو و عقب هواپیمای A330-200 دارای ابعاد 270 در 167 سانتی‌متر است و در هواپیمای Bulk Deck ابعاد به 107 در 94 سانتی‌متر کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه با توجه به ابعاد و وزن هر محموله باید روش حمل هوایی یا دریایی انتخاب شود.

ماهیت محموله:

جهت حمل بار از چین باتوجه به ماهیت محموله می‌توانید روش حمل هوایی یا دریایی را انتخاب کنید اما محدودیت‌های حمل در روش حمل هوایی به‌مراتب بیش‌تر است.

برای مثال شما اجازه ندارید جسد انسان را با کشتی حمل کنید. از طرف دیگر به‌دلیل ریسک بالا در روش هوایی و قوانین سازمان هوانوردی یاتا شما نمی‌توانید بسیاری از کالاهای ۹ گانه‌ کالای خطرناک را به‌ روش هوایی ارسال کنید، حتی اگر دارای وزن کم و ابعاد مناسب باشند. در این صورت باید روش حمل بار شما از هوایی به دریایی تغییر کند که مدت زمان حمل بار از چین به ایران از 1 هفته به 40 روز افزایش می‌یابد. جهت کاهش مدت زمان حمل می‌توانید از خدمات حمل بار با هواپیمای فریتر استفاده کنید (در حال حاضر به‌دلیل محدودیت‌های ایرلاین‌ها در دسترس نیست) یا به همان روش حمل دریایی اکتفاء کنید.

آدرس بارگیری:

جهت حمل بار از چین به ایران به روش هوایی یا دریایی ممکن است فروشنده‌ کالا در چین در یک منطقه صنعتی نباشد و فاصله‌ زیادی از فرودگاه‌های بین‌المللی‌ای که به‌سمت ایران پرواز دارند یا پورت‌های دریایی داشته باشد. یا این‌که ممکن است فروشنده‌ کالا در منطقه صعب‌العبوری باشد (این مورد به‌ندرت اتفاق می‌افتد) و تراک‌های لوکال به‌سختی بتوانند به منطقه موردنظر خدمات حمل‌ونقل ارائه کنند تا محموله را به‌سمت فرودگاه یا پورت حمل کنند. در موارد دیگری ممکن است فروشنده در شهر بیجینگ بوده ولی شما به‌دلیل یک‌سری مسائل اسنادی مجبور باشید محموله را از گوانگجو خارج کنید. بدیهی است که دور بودن آدرس محل بارگیری روی مدت زمان حمل بار از چین به ایران تأثیر می‌گذارد.

زمان بارگیری:

آیا تا به حال در آستانه تعطیلات عید نوروز قصد سفر کرده‌اید و با موجود نبودن بلیط حتی برای 20 روز آینده مواجه شده‌اید؟ دلیل بروز این نوع مشکلات عرضه‌ و تقاضای نامتناسب به‌دلیل تعطیلات عید نوروز است! ولی آیا بروز این نوع مشکلات فقط برای بلیط مسافر است؟ برای کمبود کامیون از بندرعباس به‌سمت تهران نیست؟

در حمل بار از چین به تهران هنگامی‌که شما به‌عنوان یک بازرگان ایرانی به فروشنده اصرار می‌کنید تا سریع‌تر سفارش شما را حاضر کند، باید به تقویم چین نیز نیم‌‎نگاهی بیندازید و ببینید که آیا زمان آماده‌سازی سفارش شما با یکی از تعطیلات چین طلاقی پیدا می‌کند؟ اگر طلاقی پیدا کرد، آیا تراکی بار شما را به‌سمت فرودگاه یا بندر حمل می‌کند؟ یا این‌که آیا تمام بوکینگ پروازها پر شده؟ کشتی‌ها امکان بارگیری دارند؟

در این مثال متوجه شدید که تعطیلات محلی چین ممکن است مدت زمان حمل بار از چین به ایران را تغییر دهد.

اسناد محموله:

در نقاط مختلف دنیا به‌دلیل محدودیت‌هایی که بازرگانان ایرانی دارند، بسیاری از کالاها به ایران فروخته نمی‌شود. متأسفانه به همین دلیل بازرگانان باید با هزینه‌ بسیار بیش‌تر و مدت زمان طولانی‌تر محمولات خود را به‌سمت ایران حمل کنند.

هنگامی‌که محموله‌ای را نمی‌توان مسقیماً به ایران ارسال کرد، باید یک شرکت واسط در کشور ثالث برای بازرگان ایرانی خرید را انجام دهد و محموله از طریق کشور ثالث وارد ایران شود که مستلزم صرف شدن زمان بیش‌تری است و در مدت زمان حمل بار از چین به ایران تأثیر می‌گذارد.

مدت زمان حمل بار از چین به ایران چقدر است؟

هزینه حمل بار از چین چقدر است؟

هزینه حمل بار از چین در سال‌های اخیر باتوجه به مسائل سیاسی، اجتماعی و تورم چه به‌صورت ارزی و چه به‌صورت ریالی متغیر بوده است. به همین دلیل نمی‌توان قیمت حمل بار از چین را به‌صورت قطعی و ثابت درج کرد.

در تابستان سال 1403 به‌صورت میانگین هزینه هر کیلو بار هوایی از چین به ایران برای یک محموله 100 کیلوگرمی 7.20 دلار و قیمت حمل بار دریایی از چین به ایران برای هر کانتینر 20 فوتی 1270 دلار بوده است. اما با توجه به آن‌چه پیش‌تر گفته شد نمی‌توان این مبالغ را برای هزینه ارسال کالا از چین به ایران مبنا قرار داد:

هزینه حمل بار از چین به روش هوایی

وزن 45+ کیلوگرم

وزن 100+ کیلوگرم

وزن 300+ کیلوگرم

وزن 500+ کیلوگرم

وزن 1000+ کیلوگرم

هزینه حمل بار از چین به ایران به روش هوایی بدون در نظر گرفتن هزینه‌های لوکال و بارنامه به‌ازای هر کیلوگرم (دلار)

9.72 دلار به‌ازای هر کیلوگرم

7.55 دلار به‌ازای هر کیلوگرم

6.63 دلار به‌ازای هر کیلوگرم

6.3 دلار به‌ازای هر کیلوگرم

X

قیمت هر کانتینر 20 فوت بر اساس ترم FOB از چین به ایران در تابستان 1403

1270 دلار

قیمت هر کانتینر 40 فوت بر اساس ترم FOB از چین به ایران در تابستان 1403

2120 دلار

قیمت هر CBM حمل بار دریایی بر اساس ترم FOB از چین به ایران در تابستان 1403

160 دلار

لطفاً در نظر داشته باشید در حمل محمولات خرده بار (گروپاژ) هر چقدر CBM بار شما اضافه شود هزینه دلاری به‌ازای هر CBM به‌صورت چشم‌گیری کاهش پیدا می‌کند. برای مثال کرایه حمل یک محموله 1CBM مقدار 160 دلار اما کرایه حمل یک محموله 2CBM مقدار 220 دلار می‌شود.

هم‌چنین جهت استعلام قیمت حمل بار از چین می‌توانید با کارشناس‌های فروش شرکت خط سبز جهان در تماس باشید یا فرم استعلام کرایه حمل را پر کنید.

محاسبه هزینه حمل بار از چین چگونه انجام می‌شود؟

جهت حمل کالا از چین به ایران به روش هوایی باتوجه به وزن و حجم بار مشخص می‌شود که بار حجمی یا جرمی است. اگر وزن بار شما بیش‌تر باشد ایرلاین بر اساس وزن جرمی قیمت را محاسبه می‌کند و اگر حجم بار شما بیش‌تر باشد ایرلاین بر اساس وزن حجمی قیمت ارسال بار از چین به ایران را محاسبه می‌کند. یک مثال برای نحوه‌ محاسبه هزینه حمل بار از چین به ایران به‌ روش هوایی به شرح زیر است:

در پکینگ لیست محموله‌ شما دارای وزن کل 120 کیلوگرم که شامل ۲ بسته به ابعاد 90*90*120 سانتی‍متر و ۱ بسته با ابعاد 30*30*80 سانتی‌متر است. در ابتدا باید وزن حجمی محموله مشخص شود تا با وزن جرمی مقایسه شود. هر کدام که بیش‌تر باشد در کرایه حمل هوایی ضرب می‌شود.

وزن حجمی بسته اول 120*90*90=972000 است. با تقسیم این عدد بر 6000 عدد 162 کیلوگرم به‌دست می‌آید. با توجه به تعداد بسته‌ها این عدد در 2 ضرب می‌شود و عدد 324 کیلوگرم حاصل می‌شود.

وزن حجمی بسته دوم 80*30*30=72000 است. با تقسیم این عدد بر 6000 عدد 12 کیلوگرم به‌دست می‌آید.

با جمع اعداد 324 کیلوگرم و 12 کیلوگرم، وزن کل جرمی 336 کیلوگرم می‌شود.

از طرفی وزن جرمی بار روی باسکول فروشنده 120 کیلوگرم بوده است.

در نتیجه باید عدد 336 کیلوگرم رو مبنای محاسبه وزن قرار داد و در عدد اعلامی از سوی ایرلاین ضرب کرد تا کرایه حمل بار از چین به روش هوایی مشخص شود.

بر فرض قیمت هر کیلو حمل هوایی 5.88 دلار باشد، در این صورت 336*5.99=1975.68 کرایه‌ حمل 1975.00 دلار می‌شود. البته لازم به‌ذکر است که این مبلغ هزینه نهایی حمل هوایی نیست و به عوامل متعددی از جمله توافق با فروشنده، ماهیت کالا، ترم قرارداد، هزینه‌های پیکاپ و امور گمرکی و… بستگی دارد که می‌تواند موجب افزایش 180 الی 1500 دلاری این مبلغ شود.

محاسبه هزینه حمل بار از چین

جهت حمل بار از چین به ایران به روش دریایی در ابتدا باید شیپر اعلام کند که محموله‌ شما چند سی‌بی‌ام (CBM) است. بعد از مشخص شدن مقدار و ابعاد بار، جهت حمل بار باید یکی از روش‌های فول کانتینر یا گروپاژ را انتخاب کنید. اگر ابعاد محموله از ابعاد و وزن مجاز برای حمل یک کانتینر ۲۰ فوتی کم‌تر باشد باید محموله به‌صورت گروپاژ ارسال شود و اگر محموله دارای ابعاد و وزن استاندارد کانتینر ۲۰ یا ۴۰ فوت باشد محموله باید به‌صورت فول کانتینر حمل شود.

محاسبه هزینه حمل بار از چین چگونه انجام می‌شود؟

هزینه حمل بار از چین به ایران به کدام عوامل وابسته است؟

هزینه حمل بار از چین به عوامل مختلفی بستگی دارد و باید با توجه به شرایط موجود، آن را تعیین کرد. از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر هزینه حمل بار از چین نوع کالا و شرکت حملی است که مسئولیت حمل بار از چین را بر عهده دارد. در ادامه به بررسی دقیق‌تر این عوامل می‌پردازیم:

نرخ ارز:

با توجه به این‌که در ایران نوسان‌های نرخ ارز زیاد است، حتماً باید بر اساس جدیدترین نرخ ارز اقدام به واردات کالا از چین کنید.

زمان:

ممکن است زمان حمل بار از چین به ایران با زمان‌های خاص مانند تعطیلات یا مناسبت‌ها تداخل پیدا کند. همین امر موجب افزایش هزینه حمل بار از چین می‌شود. بنابراین فاکتور زمان را در نظر بگیرید.

روش حمل و نقل بین المللی:

هر کدام از روش‌های حمل و نقل مزایا و معایب خاص خود را دارد. انتخاب روش حمل و نقل مناسب برای حمل بار از چین به تهران به حجم، وزن، ارزش و زمان رسیدن موردنظر شما بستگی دارد.

حمل و نقل دریایی ارزان‌ترین روش حمل و نقل بین المللی است، اما مدت زمان حمل بار بیش‌تر است. هزینه حمل بار از چین به روش دریایی به نوع کشتی، مسیر و حجم بار بستگی دارد.

حمل و نقل هوایی دارای هزینه بیش‌تر اما سریع‌تر است. حمل بار از چین به روش هوایی معمولاً برای محموله‌های سبک و ارزشمند مناسب است.

حمل و نقل زمینی به‌وسیله کامیون‌ها انجام می‌شود و برای مسافت‌های نزدیک‌تر به مرز ایران گزینه بسیار مناسبی است. اما به وضعیت جاده‌ها و وضعیت ترافیکی مرزها وابسته است.

حجم و وزن محموله:

هزینه حمل بار از چین به‌صورت مستقیم به حجم و وزن محموله مربوط است. هرچه حجم یا وزن محموله بیش‌تر باشد، هزینه حمل آن افزایش می‌یابد. هزینه‌ها معمولاً بر اساس حجم (مترمکعب) یا وزن (کیلوگرم یا تن) محاسبه می‌شود.

مکان بارگیری و مقصد نهایی:

فاصله میان مبدأ و مقصد، زمان تحویل و هم‌چنین هزینه‌های مربوط به حمل از بندر یا فرودگاه تا مقصد نهایی روی هزینه ارسال کالا از چین به ایران اثر می‌گذارد. هر چه فاصله میان مبدأ و مقصد در حمل کالا از چین به ایران بیش‌تر باشد به‌دلیل افزایش سوخت، زمان و استهلاک تجهیزات هزینه حمل بار افزایش می‌یابد.

نوع کالا:

برخی کالاها به‌دلیل حساسیت، ارزش بالا یا نیاز به نگهداری ویژه (مانند موادغذایی، داروها، یا کالاهای فاسدشدنی) هزینه حمل بالاتری دارند. این امر به‌دلیل خطرات و ریسک‌های مرتبط با حمل این نوع کالاها است.

کارمزد گمرک و ترخیص کالا:

هزینه‌هایی که در فرایند گمرک و ترخیص کالا به وجود می‌آید مانند هزینه‌های مربوط به اسناد، تعرفه‌ها و مالیات‌ها بر هزینه حمل بار از چین اثر می‌گذارد.

نوع بسته‌بندی و نیاز به حفاظت:

اگر محموله برای جلوگیری از آسیب دیدن یا حفاظت در برابر شرایط جوی به بسته‌بندی خاصی نیاز داشته باشد، هزینه‌های بسته‌بندی و محافظت می‌تواند موجب افزایش هزینه حمل بار از چین شود.

شرایط بازار و تقاضا:

هزینه‌ حمل بار از چین ممکن است بر اساس شرایط اقتصادی و تقاضای بازار تغییر کند. در فصول پرتقاضا یا بحران‌های جهانی (مانند پاندمی‌ها یا بحران‌های اقتصادی)، هزینه‌های ارسال بار از چین به ایران ممکن است افزایش یابد.

زمان تحویل و سرعت ارسال:

برخی از شرکت‌های حمل و نقل بین المللی ممکن است گزینه‌های تحویل سریع‌تری ارائه دهند که به‌صورت طبیعی هزینه‌های بالاتری خواهند داشت. برای مثال، تحویل در مدت زمان کوتاه‌تر از طریق حمل و نقل هوایی گران‌تر از حمل و نقل دریایی است.

با توجه به این عوامل، هزینه حمل بار از چین می‌تواند متفاوت باشد. بنابراین بهتر است با کارشناسان خط سبز جهان جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید تا قیمت‌های دقیق‌ و خدمات مختلف را بررسی کنید.

هزینه حمل بار از چین به ایران به کدام عوامل وابسته است؟

راهکارهای کاهش هزینه حمل بار از چین کدام است؟

بررسی فاکتورهای حمل و ترخیص:

اگر قصد دارید کالایی را سورس‌یابی و اقدام به واردات کالا از چین کنید، ابتدا باید هزینه حمل بار از چین را در نظر بگیرید. بعد از بررسی فاکتورهای حمل بار از چین و ترخیص تصمیم بگیرید که آیا وارد کردن کالای موردنظر به‌صرفه است یا خیر.

تفکیک کالا برای بسته‌بندی:

اگر قصد واردات کالا از چین برای یک قرارداد مهم یا خط تولید یک کارخانه را دارید، ابتدا باید با فروشنده درباره نحوه بسته‌بندی کالا صحبت کنید تا کالا را بر اساس نیاز شما و نیز بر اساس استانداردهای بین‌المللی و استانداردهای شرکت شما تفکیک کرده و سپس اقدام به بسته‌بندی کند.

برای مثال اگر قصد دارید یک سیستم کمپرسور اسکرو را به روش هوایی حمل کنید، باید اجزای آن را مانند سیستم کولینگ واتر، پمپ‌ها، بیر بلاک، سیستم پایپینگ، ولوها و… را بر اساس توانایی ایرلاین‌های ایرانی که محدودیت وزن و ابعاد دارند را به‌صورت جداگانه بسته‌بندی کنید. اگر هم قصد دارید کالای خود را به روش دریایی حمل کنید، به ابعاد و وزن بسته خود دقت کنید تا برای حمل به جرثقیل خاصی نیاز نباشد.

بهتر است قبل از حمل بار از چین به ایران با کارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. چنان‌چه تصمیم درستی بگیرید، علاوه‌بر کاهش هزینه حمل بار از چین، امکان حمل به روش مدنظر شما هم افزایش می‌یابد.

نحوه بسته‌بندی:

درباره نحوه بسته‌بندی کالا حتماً از شیپر سؤال کنید، عکس درخواست کنید و نظر خود را اعلام کنید. گاهی اوقات شیپرها کالای شما را با مقدار زیادی ضربه‌گیر بسته‌بندی می‌کنند در صورتی‌که شاید کالای نهایی شما به این مقدار ضربه‌گیر نیازی نداشته باشد. حتی می‌توانید از فروشنده درخواست کنید برای بسته‌بندی از ضربه‌گیرهای متفاوت و کم‌تری استفاده کند. یا در مواقع دیگر ممکن است فروشنده، پالت بسته‌بندی دارای خرابی را روی یک پالت دیگر قرار دهد که موجب افزایش هزینه حمل بار از چین می‌شود.

لازم به ذکر است که برای کاهش هزینه حمل بار از چین ممکن است شما از فروشنده درخواست کنید که برای بسته‌بندی، مقدار ضربه‌گیرها را کاهش دهد یا از پالت استفاده نکند و به کالای شما آسیب وارد شود.

استعلام کرایه حمل:

برای حمل بار از چین از شرکت‌های مختلف استعلام کرایه حمل بگیرید. معمولاً قیمت حمل بار از چین در بین شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی یکسان است. شرکت‌های حمل، با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهند کارمزد دریافت می‌کنند یا این‌که خدماتی مازاد یا خاص ارائه می‌دهند. هنگامی‌که در این بین، یک شرکت نرخ کرایه حمل بسیار پایینی اعلام می‌کند باید بپرسید که کدام فاکتورها موجب این اختلاف قیمت شده؟ آیا این شرکت به‌صورت مستقیم عامل حمل محموله است؟ آیا این شرکت به‌صورت مستقیم نماینده ایرلاین یا خط کشتی‌رانی است؟ آیا این شرکت قصد دارد به روش‌های غیرمتعارف محموله را حمل کند؟

حمل کانسولیدیت و حمل گروپاژ:

اگر امکان حمل محموله به‌صورت کانسول هوایی با سایر محموله‌ها وجود دارد می‌توانید محموله خود را کانسول کنید یا به‌صورت گروپاژ دریایی ارسال کنید تا هزینه‌ حمل بار از چین کاهش یابد.

زمان واردات کالا از چین:

در صورت امکان سعی کنید در فصول و زمان‌هایی اقدام به واردات کالا از چین که با افزایش قیمت‌ حمل بار از چین به‌واسطه پیک سیزن روبرو نشوید. برای برخی از پروژه‌های حمل این امکان وجود ندارد. اما برای برخی دیگر این امکان وجود دارد که جهت کنترل هزینه حمل بار از چین، سفارش‌های خود را زودتر از موعد مقرر ثبت کنند یا به تأخیر بیندازند.

راهکارهای کاهش هزینه حمل بار از چین کدام است؟

مشکلات حمل بار از چین به ایران کدام است؟

حمل بار از چین به ایران ممکن است به‌دلایل متعددی از جمله فاصله جغرافیایی، تفاوت‌های قانونی و تجاری، و شرایط بین‌المللی با مشکلاتی روبرو شود. در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های حمل بار از چین به ایران اشاره می‌کنیم:

پیچیدگی‌های گمرکی و ترخیص کالا:
  • تأخیر در ترخیص کالا: در فرایند حمل بار از چین ممکن است به‌دلیل نداشتن مدارک کامل یا عدم رعایت قوانین گمرکی ایران، کالا مدت زیادی در گمرک بماند.
  • عدم آگاهی از تعرفه گمرکی: عدم اطلاع دقیق از تعرفه‌های گمرکی یا اشتباه در کد تعرفه (HS Code) می‌تواند هزینه‌ حمل بار از چین را افزایش دهد.
  • نیاز به مجوزهای خاص: برای حمل بار از چین به ایران برخی کالاها از جمله دارو، مواد غذایی، تجهیزات خاص و… به مجوزهای خاصی نیاز دارند که ممکن است فرایند ترخیص کالا را پیچیده کند.
تحریم‌های بین‌المللی:
  • مشکلات پرداخت: به‌دلیل تحریم‌ها، انتقال پول از ایران به چین با مشکلاتی روبرو است. بسیاری از تاجران برای پرداخت هزینه حمل بار از چین باید از صرافی‌ها یا واسطه‌های مالی استفاده کنند.
هزینه‌های پنهان و نوسانات نرخ ارز:
  • هزینه‌های پنهان: هزینه‌های پنهان مانند هزینه انبارداری در گمرک و بیمه بار یا هزینه‌های غیرمنتظره حمل‌ونقل ممکن است موجب افزایش هزینه حمل بار از چین شود.
  • نوسانات نرخ ارز: تغییرات مداوم نرخ ارز می‌تواند موجب افزایش شدید هزینه‌های حمل و واردات کالا از چین شود.
زمان طولانی حمل‌ونقل:
  • حمل دریایی: معمولاً حمل بار از چین به روش دریایی 20 تا 40 روز زمان می‌برد و در شرایطی مانند تعطیلات یا ازدحام بنادر، ممکن است این زمان بیش‌تر هم شود.
  • حمل زمینی و ریلی: تأخیر در مرزها یا مشکلات ترانزیت از کشورهای همسایه مانند قزاقستان، ترکمنستان یا پاکستان ممکن است موجب افزایش مدت زمان حمل کالا از چین به ایران شود.
عدم تطابق کالا و بسته‌بندی نامناسب:
  • عدم تطابق کالا با سفارش: ممکن است کالاهای ارسال ‌شده از چین با مشخصات سفارش کالا تطابق نداشته باشد. به‌خصوص اگر قبل از ارسال بار از چین به ایران نظارت کافی صورت نگرفته باشد.
  • بسته‌بندی نامناسب: هنگام حمل بار از چین در برخی موارد ممکن است کالا به‌دلیل بسته‌بندی ضعیف به‌ویژه در حمل دریایی یا زمینی آسیب ببیند.
مشکلات لجستیکی و حمل‌ونقل داخلی:
  • ازدحام در بنادر ایران: در بندرهایی مانند بندرعباس ممکن است به‌دلیل حجم بالای واردات، تخلیه و حمل دچار تأخیر شود.
  • محدودیت‌های ناوگان داخلی: پس از حمل بار از چین به ایران ممکن است برای حمل‌ونقل آن به نقاط مختلف کشور با محدودیت‌هایی روبرو شوید.
عدم انتخاب صحیح شرکت حمل بار از چین به ایران:
  • شرکت‌های نامعتبر: همکاری با شرکت‌های فورواردینگ غیرحرفه‌ای یا نامعتبر در حمل بار از چین می‌تواند موجب گم‌شدن کالا یا هزینه‌های اضافی شود.
  • عدم شفافیت: برخی از شرکت‌های حمل و نقل بین المللی، هزینه‌ حمل بار از چین را به‌صورت شفاف اعلام نمی‌کنند و در پایان فرایند حمل کالا از چین به ایران هزینه‌های اضافی مطالبه می‌کنند.
قوانین متغیر:
  • تغییرات مداوم در قوانین واردات ایران یا محدودیت‌های جدید ممکن است فرایند ارسال بار از چین به ایران و ترخیص کالا را پیچیده‌تر کند.
بیمه نامناسب و امنیت پایین:
  • بیمه نامناسب: عدم انتخاب بیمه مناسب برای بار ممکن است در صورت وقوع حوادثی مانند آسیب یا گم‌شدن کالا، موجب ضرر و زیان زیادی شود.
  • سرقت یا آسیب: هنگام حمل بار از چین به روش زمینی و برخی مسیرهای پرخطر، احتمال سرقت یا آسیب به محموله وجود دارد.
تعطیلات و اختلاف زمانی:
  • تعطیلات سال نو چینی: در زمان تعطیلات (عموماً ژانویه تا فوریه)، بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌های حمل‌ونقل چینی تعطیل هستند که موجب تأخیر در فرایند حمل بار از چین به ایران می‌شود.
  • اختلاف زمانی ایران و چین: این اختلاف زمانی ممکن است هماهنگی برای ارتباط با فروشندگان و حمل‌کنندگان را دشوار کند.
مشکلات حمل بار از چین به ایران کدام است؟

پیشنهادات ما برای کاهش مشکلات حمل بار از چین کدام است؟

1.

همکاری با شرکت‌های معتبر حمل و نقل بین‌ المللی: شما می‌توانید با شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان که تجربه کافی در حمل بار از چین به ایران را دارد همکاری کنید.

2.

تکمیل مدارک: از تکمیل و هماهنگی مدارک موردنیاز (مانند فاکتور تجاری، بارنامه و مجوزها) برای حمل بار از چین اطمینان حاصل کنید

3.

استفاده از بیمه بار: برای اطمینان از امنیت کالا در هنگام حمل کالا از چین به ایران بیمه مناسب تهیه کنید.

4.

زمان‌بندی مناسب: ارسال بار از چین به ایران را با توجه به تعطیلات چین و ایران برنامه‌ریزی کنید.

5.

بازرسی قبل از ارسال: در هنگام حمل بار از چین از کیفیت و بسته‌بندی کالاها اطمینان حاصل کنید.

6.

پیگیری مداوم: در تمام مراحل حمل بار از چین به ایران پیگیری مداوم داشته باشید.

پیشنهادات ما برای کاهش مشکلات حمل بار از چین کدام است؟

خدمات حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان در حمل بار از چین:

قبل از هر اقدامی جهت حمل و نقل از چین باید به موارد زیر دقت کنید:

1.

قبل از ثبت سفارش کالا به فروشنده، از وزن و ابعاد تقریبی محموله‌ خود آگاه شوید.

2.

در هنگام أخذ پروفورما بهتر است یک پکینگ لیست از فروشنده بگیرید.

3.

محل آدرس بارگیری را بررسی کنید.

4.

ترم قرارداد خود را بر اساس قوانین incoterm مشخص کنید.

5.

در هنگام سفارش کالا به تقویم کشور چین و ایران و تعطیلات دقت کنید.

6.

اگر قصد حمل بار هوایی دارید وزن chargable خود را محاسبه کنید.

در کل به‌دلیل وجود شرکت‌های معتبر حمل‌ونقل بین‌المللی در ایران و چین و هم‌چنین به‌دلیل وجود برنامه‌های پروازی و دریایی متعدد از هر فرودگاه و بندر، حمل بار از کشور چین به ایران تقریباً کار ساده‌ای است. اما همین کار ساده اگر بدون برنامه‌ریزی بر اساس بودجه و زمان شما انجام پذیرد، عواقب جبران‌ناپذیری را برای شما تاجر گرامی در پی خواهد داشت.

شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان یکی از فعال‌ترین شرکت‌ها برای حمل محمولات تجاری از کشور چین می‌باشد که با برخورداری از اعتماد چندین ساله‌ بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدی، خدماتی و بازرگانی در ایران توانسته جایگاه ویژه‌ای در بین واردکنندگان معتبر پیدا کند. شرکت WGL به‌واسطه‌ همین اعتبار و تعدد حمل محموله قادر به ارائه بهترین سرویس‌های حمل با هزینه‌هایی مناسب است. شعار ما ارائه خدمات حمل متناسب با بودجه و شرایط محموله شما است.

سؤالات متداول:

قبل از ثبت سفارش محصول به فروشنده، از نوع بسته‌بندی آگاهی پیدا کنید و دستورالعمل بسته‌بندی را متناسب با نوع حمل به فروشنده اطلاع دهید.

به آن دسته از کالاهایی که ساخت کشور چین نیستند و اجازه‌ صادرات آن‌ کالاها از کشور تولیدکننده به صادرکننده داده نشده است، بار برند می‌گویند. مانند برند زیمنس که یک شرکت چینی قصد ارسال آن را داشته باشد اما شرکت زیمنس اجازه‌ صادرات آن کالا را به شرکت چینی نداده باشد. حتی امکان دارد کالای ساخته شده بدون اطلاع شرکت زیمنس باشد و شرکت تولیدکننده‌ چینی نام شرکت زیمنس را بر روی محصول خود درج کرده باشد که یک نوع تقلب محسوب می‌شود.

هزینه magnet inspection هزینه‌ای است که ایرلاین بابت بازرسی کالاهایی که در اجزای تشکیل‌دهنده آن‌ها، آهن‌ربا به کار رفته است دریافت می‌کند.

قبل از حمل بار از چین، چنان‌چه به ماهیت کالای خود شک دارید از فروشنده، فرم MSDS را دریافت کنید و سکشن شماره ۱۴ را مطالعه کنید.

در صورتی‌که مشکلی به‌وجود نیاید در روش حمل هوایی از پیکاپ تا تحویل به ایرلاین ۱ الی ۳ روز و در روش حمل دریایی از زمان ارسال کانتینر به فروشنده جهت بارچینی تا تحویل به خط کشتی‌رانی ۲ الی ۴ روز زمان می‌برد.

 از زمان تحویل به لاین اگر آفلود نشود با ماهان ۱ روز و با قطر ایرویز 3 روز زمان می‌برد.

باتوجه به ایرلاین 2 الی ۳ روز زمان می‌برد. قبض فوری یک روزه انجام می‌شود.

با توجه به خط کشتی‌رانی از زمان ارسال اعلامیه‌ ورود 2 الی 7 روز زمان می‌برد.

با توجه به ایجنت مبداً بین ۷۰ الی ۱۵۰ دلار است.

با توجه به ماهیت کالا و گمرک مبداً بین ۸۰ الی ۲۰۰ دلار است.

اگر محموله‌ شما دارای وزن کمی باشد باید به‌صورت کوریری ارسال شود و 20% کرایه حمل بیش‌تری پرداخت می‌کنید (البته به وزن وابسته است) و اگر محموله‌ شما دارای وزن زیادی باشد هزینه‌ Brand license از 200 دلار به بالا پرداخت می‌کنید.

اگر شرکت معتبر با برنامه‌ پروازی مشخص باشد ۷ روز زمان می‌برد. اما اگر کانسولیدیتور باشد باید وزن بارنامه‌اش به یک حد مناسب برسد سپس اقدام به ارسال کالای شما کند که ممکن است ۴۰ روز نیز زمان ببرد.

 شرکت خط سبز جهان یکی از معتبرترین شرکت‌های حمل و نقل بین المللی از مبداً کشور چین به ایران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *