حمل دریایی از چین به ایران روشی مقرونبهصرفه برای حمل بار از چین بهشمار میرود. اگر محدودیت زمانی نداشته باشید، بهراحتی میتوانید از این روش برای واردات کالا از چین به ایران استفاده کنید.
شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان با توجه به تجربه فراوانی که در زمینه حمل دریایی از چین به ایران و بالعکس دارد، به یکی از شرکتهای معتبر در زمینه حمل دریایی از چین تبدیل شده است. دیدگاه ما همواره بر اعتماد و رضایت مشتریان استوار بوده و بر این باوریم میبایست قبل از ارائه خدمات حمل دریایی از چین به ایران مشاوره درستی به مشتریان دهیم.
شرکت خط سبز جهان بهواسطه آشنایی کامل به راههای دریایی و نیز روند بارگیری و تخلیه بار در بنادر و گمرکهای ایران و چین، محموله شما را بدون مشکل و در زمان مناسب حمل میکند.
جهت آگاهی از کرایه حمل دریایی از چین کافی است با ما در تماس باشید یا با پر کردن فرم استعلام کرایه حمل کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
در این مطلب سعی کردهایم علاوهبر معرفی خدمات حمل دریایی از چین به ایران که توسط شرکت خط سبز جهان ارائه میگردد، به بررسی نکات فنی و درخور شأن بازرگانان و مدیران درباره حمل محمولات دریایی از مبدأ کشور چین به ایران بپردازیم. از سوی دیگر نیز نیمنگاهی به افرادی داشتهایم که در زمینه حمل دریایی از چین آگاهی کمتری داشتهاند. لطفاً پس از مطالعه این مطلب چنانچه نقطهنظری دارید آن را در پایین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.
- محاسبه هزینه حمل دریایی از چین
- هزینه حمل بار دریایی از چین به ایران و مدت زمان حمل دریایی از چین به ایران چقدر است؟
- مزایا و معایب روش حمل دریایی چین کدام است؟
- حمل دریایی کالا از چین در مبادلات تجاری ایران چگونه است؟
- حمل دریایی از چین به چه روشهایی صورت میگیرد؟
- بنادر مناسب چین برای حمل دریایی کدام است؟
- خدمات حمل بار دریایی از چین با شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان
- سؤالات متداول
استعلام قیمت حمل بار دریایی از چین:
قیمت حمل بار دریایی از چین را در هر لحظه از شبانهروز از ما بگیرید! کافی است اطلاعات محموله خود را درج کنید. همکاران ما در واحد فروش در ساعات کاری هفته در کوتاهترین زمان پاسخگوی استعلام شما خواهند بود.
شرکت خط سبز جهان بر این باور است با استفاده از راههای ارتباطی دیجیتال، استعلام قیمت حمل بار دریایی از چین را برای شما کاربران عزیز راحتتر از گذشته کند تا در زمان شما صرفهجویی شود و نیز بتوانید از 3 درصد تخفیف ثبت سفارش اینترنتی بهرهمند شوید.
اگر با نحوه کارکرد سیستم استعلام قیمت حمل بار دریایی از چین مشکل دارید، با کارشناسان پشتیبانی تماس بگیرید.
حمل هوایی
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
حمل دریایی
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
حمل زمینی
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
حمل بار مسافر
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
هزینه حمل بار دریایی از چین به ایران چقدر است؟
هزینه حمل بار دریایی از چین به ایران یکی از مهمترین فاکتورها برای یک بازرگان است که قصد حمل دریایی از چین به ایران را دارد.
قبل از بررسی هزینههای لوکال شارژ (EXW) در کشور چین میبایست با مفهوم اینکوترمز (international commercial terms) آشنا شوید. اینکوترمز توسط اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) منتشر میشود و یک راه ارتباطی بسیار مفید بوده و در واقع با هدف کاهش سردرگمی بین خریداران و فروشندگان صورت گرفته است. این بدین معناست که شما بهعنوان خریدار باید قبل از نهایی شدن خرید خود، ترم حمل قرارداد خود را که شامل هزینههای حملونقل و گمرک در مبدأ و مقصد است را با فروشنده تعیین نمایید. مثلاً اگر فروشندهای طبق قرارداد به شما اعلام کند قیمت اعلامی او بر اساس FOB است، تمامی هزینهها و ریسکهای ارسال بار از درب کارخانه تا بندر مبدأ که کشتی قصد ارسال محموله شما را تا مقصد دارد بر عهده او است. چنانچه هزینه اعلامی او EXW باشد، او تنها مسئول تحویل کالا در درب کارخانه خود است.
حال این وظیفه شما است که با هماهنگی شرکتهای بارفرابری، محموله خود را از درب کارخانه پیکاپ کرده و به بندر برسانید و امور گمرکی را انجام دهید. (لازم بهذکر است که جهت امور گمرکی، فروشنده میبایست اسناد صادراتی را در اختیار بارفرابر شما قرار دهد.)
محاسبه هزینه حمل دریایی از چین:
محاسبه هزینه حمل دریایی از چین بر اساس ترم حمل قرارداد انجام میشود:
چنانچه ترم حمل قرارداد در حمل دریایی از چین اکسورک باشد، محاسبه هزینه حمل دریایی از چین بر اساس هزینههای زیر انجام میشود:
- هزینههای در مبدأ: هزینه پیکاپ – هزینه امور بندری و گمرکی – هزینه کرایه حمل دریایی
- هزینههای در مقصد: هزینه ترخیصیه و قبض انبار – هزینه ترخیص کالا از گمرک
و چنانچه ترم حمل قرارداد در حمل دریایی از چین فوب باشد، محاسبه هزینه حمل دریایی از چین بر اساس هزینههای زیر انجام میشود:
- هزینههای در مبدأ: هزینه کرایه حمل دریایی
- هزینههای در مقصد: هزینه ترخیصیه و قبض انبار – هزینه ترخیص کالا از گمرک
مدت زمان حمل دریایی از چین به ایران چقدر است؟
مدت زمان حمل دریایی از چین به ایران یکی دیگر از مهمترین فاکتورها برای یک بازرگان است که قصد حمل دریایی از چین به ایران را دارد.
اگر شما قصد حمل خرده بار از چین به ایران را داشته باشید، مدت زمان امور لوکال (EXW) در مبدأ از انبار فروشنده تا انبار شرکت Co-loader و از انبار شرکت Co-Loader تا بندر مبدأ حدود ۴ الی ۸ روز زمان میبرد. این مدت زمان بهصورت تقریبی بوده زیرا عواملی همچون زمان بارگیری، روز بارگیری (مثلاً اگر روز جمعه بارگیری شود، ۲ روز تعطیلی شنبه و یکشنبه را پیش رو داریم) و فاصله انبار فروشنده تا انبار بارفرابر روی مدت زمان انجام امور لوکال تأثیر خواهد گذاشت. هزینههای امور لوکال برای یک محموله 2CBM حدود ۲۴۰ دلار بدون هزینه پیکاپ است.
مزایا و معایب روش حمل دریایی چین کدام است؟
مزایا:
هزینه بسیار کم نسبت به حمل هوایی
امکان حمل کالاهای اورسایز (حجیم)
امکان حمل کالاهای سنگین و فوق سنگین
امکان حمل کالاهایی که بستهبندی نداشته و باید بهصورت فله حمل شوند مانند گندم
عدم پرداخت مالیات ارزش افزوده در صورت حساب حمل دریایی
تعدد بنادر در کشور چین
تعدد شرکتهای کشتیرانی در مسیر چین به ایران
معایب:
مدت زمان حمل طولانی
نامناسب برای حمل کالاهای ارزشمندی که نسبت ارزش به وزن و حجم آنها بالا است.
بالا بودن هزینههای ترخیصیه و قبض انبار برای محمولات کمارزش و سبک
از آنجاییکه تخلیه محمولات در بنادر جنوب کشور انجام میشود، هزینه حمل داخلی و ترانزیت کالا قابل توجه بوده و ضمناً زمانبر است.
امکان خسارتهای ناشی از حمل، تخلیه و بارگیری
امکان به وجود آمدن تأخیرهای بیش از حد در جبل علی امارات در سرویسهای NVOCC
امکان اضافه شدن کرایه حمل دریایی (GRI) در حین حمل محموله شما
حمل دریایی کالا از چین در مبادلات تجاری ایران چگونه است؟
در دهههای اخیر فاکتورهای متفاوتی سبب افزایش مبادلات تجاری ایران با چین شده است. دلیل اصلی بالا بودن نرخ مبادلات ایران و چین، پیشرفت کشور چین در تولید محصولاتی با قیمت کم و کیفیت قابل قبول است و روزبهروز نیز بر این کیفیت افزوده میشود. از طرف دیگر بهواسطه محدود شدن روابط تجاری و سیاسی ایران با سایر کشورهای جهان، چین بهعنوان روزنه تجاری مهمی برای ایران همواره در جهت گسترش روابط گام برداشته است.
در این بین بهدلیل وجود خطوط کشتیرانی متعدد خارجی و ایرانی، حمل دریایی از چین به ایران جایگاه بسیار پر رنگی در مبادلات تجاری دارد تا جاییکه بر اساس آمار سازمان گمرک چین، میزان کل مبادلات تجارت خارجی چین در سال ۲۰۲۲ با ایران بالغ بر ۱۵.۷۹ میلیارد دلار (واردات از ایران ۶.۳۵ میلیارد دلار و صادرات به ایران ۹.۴۴ میلیارد دلار) و تراز مبادلات تجاری بیش از ۳ میلیارد دلار به نفع طرف چین بوده است.
حمل دریایی از چین به چه روشهایی صورت میگیرد؟
در این بخش قصد داریم روشهای حمل دریایی از مبدأ چین به ایران را بررسی کرده و با تمامی روشهای ارسال بار دریایی به بنادر ایران آشنا شویم.
بهصورت کلی حمل محمولات دریایی از چین به ایران به 4 روش صورت میگیرد:
حمل فول کانتینر (FCL)
حمل خرده بار دریایی (LCL)
حمل بالک
حمل فله
حمل فول کانتینر (FCL):
اگر محموله شما در یکی از کانتینرهای 20 فوت یا 40 فوت که بهصورت جنرالهای کیوب، اوپن تاپ یا فلت رک است، قابل بارگیری باشد، از روش حمل بار دریایی از چین بهصورت فول کانتینر (FCL) استفاده میکنیم. درباره هزینه و نرخ حمل کانتینر از چین در صفحه مربوط به آن به تفصیل توضیح دادهایم.
چنانچه محموله شما کمتر از این حجم باشد باید بهصورت گروپاژ دریایی از یکی از بنادر چین حمل شود، مگر اینکه حمل آن بهواسطه وزن و ابعاد نامتعارف بهصورت خرده بار دریایی امکانپذیر نباشد.
علاوهبر روش ترم حمل محموله که مشخصکننده مسئول پرداخت هزینه و حمل کالا است، کانتینر از دپو مبدأ دریافت و به فروشنده تحویل داده میشود تا عملیات بارگیری را درون کانتینر انجام دهد. سپس کانتینر به پورت دریایی مورد توافق ارسال میشود تا عملیات حمل آن به مقصد انجام شود. پس از آنکه کانتینر به مقصد رسید نماینده کشتیرانی اقدام به تحویل کانتینر کرده و طی یک ایمیل گیرنده کالا را از رسیدن کالا به مقصد آگاه میسازد.
حمل خرده بار یا گروپاژ دریایی (LCL):
اگر حجم یا وزن محموله شما از وزن و حجم یک کانتینر ۲۰ فوت یا ۴۰ فوت کمتر باشد و به صرف هزینه بیشتر و حمل محموله در یک کانتینر بهصورت دربستی نیازی نباشد، از روش حمل خرده بار از چین به ایران (LCL) استفاده میکنیم.
علاوهبر روش ترم حمل محموله که مشخصکننده مسئول پرداخت هزینه و حمل کالا است، در این روش شرکت فورواردر مبدأ اقدام به پیکاپ محموله از درب کارخانه فروشنده کرده و محموله را به انبار شرکت حمل Co-Loader منتقل میکند تا پس از تجمیع چندین محموله در کنار هم، آنها را با یک کانتینر به مقصد ارسال کند. پس از رسیدن محموله به مقصد، شرکت نماینده کشتیرانی، کانتینر را طی مانیفست ارسالی از مبدأ تفکیک میکند و قبض انبار و بارنامه هر محموله را به صاحب آن تحویل میدهد.
علاوهبر روش ترم حمل محموله که مشخصکننده مسئول پرداخت هزینه و حمل کالا است، کانتینر از دپو مبدأ دریافت و به فروشنده تحویل داده میشود تا عملیات بارگیری را درون کانتینر انجام دهد. سپس کانتینر به پورت دریایی مورد توافق ارسال میشود تا عملیات حمل آن به مقصد انجام شود. پس از آنکه کانتینر به مقصد رسید نماینده کشتیرانی اقدام به تحویل کانتینر کرده و طی یک ایمیل، گیرنده کالا را از رسیدن کالا به مقصد آگاه میسازد.
حمل بالک:
اگر حجم و وزن محموله شما، از حجم و وزن تعریف شده برای حمل کانتینری بیشتر باشد یا بستهبندی کالا بهصورتی باشد که نتوان آن را بهصورت کانتینری ارسال کرد، ازروش حمل بالک استفاده میکنیم و محموله را بهصورت بالک در انبارهای کشتی یا روی عرشه بارگیری میکنیم.
حمل فله:
اگر محموله فاقد بستهبندی باشد یا بستهبندی آن برای فروشنده بهصرفه نباشد مانند گندم، سیمان یا انواع کانیها از روش حمل فله استفاده میکنیم تا از طرق مختلف در انبارهای کشتی بهصورت باز (فله) بارگیری شود.
بنادر مناسب چین برای حمل دریایی کدام است؟
در هنگام عقد یک قرارداد بینالمللی با یک شرکت چینی، شما میبایست به این نکته توجه کنید که محل بارگیری محموله شما کجا قرار دارد تا بتوانید یک پورت مناسب برای حمل محموله خود در نظر بگیرید. به این منظور ما به بررسی پورتهای مهم کشور چین میپردازیم تا بتوانید تصمیمگیری بهتری داشته باشید:
معرفی و بررسی بنادر شمالی چین:
از جمله بنادر شمالی چین جهت حمل دریایی چین میتوان به بنادر تیانجین (Tianjin) و کینگدائو (Qingdao) اشاره کرد:
تیانجین (Tianjin):
بندر تیانجین که پیش از این با عنوان تانگگو شناخته میشد بزرگترین بندر شمال چین و هفتمین بندر بزرگ در بین ۳۴ بندر اصلی کشور چین است. این بندر در 140 کیلومتری جنوب شرقی شهر پکن (بیجینگ) قرار دارد و بندر اصلی برای حمل دریایی از پکن محسوب میشود.
از بندر تیانجین سالانه بهطور متوسط 500 میلیون تن کالا جابجا میشود. این بندر در طول سالها دستخوش توسعه گستردهای شده است تا حجم قابل توجهی از کالاهایی را که که به آن وارد و از آن خارج می شود را مدیریت کند. برای افزایش نرخ ظرفیت، این بندر بهصورت مداوم در حال توسعه است.
بندر تیانجین جهت حمل دریایی کالا از چین مخصوصاً برای جابجایی محمولههای فله مایع و نفت شهرت دارد. همچنین حملونقل محموله حاوی پروپیلن مایع بسیار رایج است. علاوهبراین، دارای پایانههای رول-آن و رول آف برای غلات و سایر روغنهای خوراکی نیز است.
کینگدائو (Qingdao):
بندر کینگدائو واقع در شمال چین، یکی از 10 بندر شلوغ جهان است که در مجاورت شهر سئول پایتخت کره جنوبی در ساحل شرقی دریای زرد قرار گرفته است.
در سال 2011، بندر کینگدائو در استان شاندونگ واقع در شرق چین، به نیروهای خود در 3 بندر دیگر چین پیوست تا یک مشارکت استراتژیک با بزرگترین بندر جمهوری کره (ROK) ایجاد کند. برای ایجاد یک هاب دریایی و لجستیکی در شمال شرق آسیا، بنادر کینگدائو در شاندونگ، یانتای، ریژائو، ویهای و بوسان در ROK با هم متحد شده و به یکدیگر پیوستند.
تسهیلات قابل توجهی برای جابجایی محمولههای سنگ آهن در بندر کینگدائو وجود دارد که این بندر را به یک پایانه اصلی برای حمل این گونه محمولات تبدیل کرده است. فعالیت بندر کینگدائو به چهار بخش تقسیم میشود که هر بخش بهصورت مجزا از یکدیگر عمل میکنند. بنادر داگانگ و کیانوان حملونقل محموله و کانتینر را مدیریت می کنند. بندر کینگدائو یک ترمینال بینالمللی است، در حالیکه Qianwan عمدتاً در کانتینرهای داخلی معامله میکند.
معرفی و بررسی بنادر مرکزی چین:
در این بخش جهت حمل دریایی از چین به ایران به معرفی بنادر شانگهای – تایکانگ (Shanghai – Taicang) و نینگبو (Ningbo) میپردازیم:
شانگهای – تایکانگ (Shanghai – Taicang):
شلوغترین بندر جهان در مرکز ساحل شرقی در سرزمین اصلی چین واقع شده و رودخانه یانگتسه که بهعنوان کانال طلایی چین شناخته میشود را در بر گرفته است. این کانال در بحث سرویسهای حمل بار دریایی از شانگهای بسیار مهم است زیرا همه آبراههای شمال و جنوب چین را از طریق رودخانه یانگتسه به اقیانوسهای جهان متصل میکند.
در ژانویه 2003، سازمان بندر شانگهای در معرض یک تجدید ساختار قرار گرفت که منجر به تأسیس شرکت بندر بینالمللی شانگهای (Group) Ltd. (SIPG)، اپراتور پایانههای عمومی در بندر شانگهای شد. این بندر با جابجایی ماهانه چیزی در حدود 519 میلیون تن کالا در ماه، شلوغترین بندر دنیا بهشمار میآید که حملونقل طیف وسیعی از محصولات از خودرو و کالاهای صنعتی گرفته تا آخرین تکنولوژیهای روز ساخت چین را در بر میگیرد.
بندر شانگهای در یک منطقه جغرافیایی کلیدی با ویژگیهای طبیعی استثنایی و اقتصاد داخلی قوی واقع شده است. این بندر بهخوبی از طریق شبکههای جادهای و راهآهن به دیگر مناطق مرکزی چین متصل میشود. همچنین سیستمهای جمعآوری و توزیع محمولات بهصورت کامل در آن مستقر شده که سبب تسهیل ارائه خدمات حمل دریایی از چین شده است.
نینگبو (Ningbo):
بندر نینگبو با خط ساحلی به طول 220 کیلومتر واقع در مرکز خط ساحل شرقی چین، منطقه بندری قابل توجهی دارد. این بندر علاوهبر داشتن بیش از 200 اسکله بزرگ در آبهای عمیق برای قایقهای بیش از 1000dwt، از 115 اسکله بزرگ و فوقالعاده بزرگ در آبهای عمیق برای کشتیهای بیش از 50000dwt، دارای 19 منطقه بندری است.
اکثر تآسیسات بزرگ و فوق بزرگ آبهای عمیق در سرزمین اصلی چین متعلق به بندر نینگبو ژوشان است. با توجه موقعیت مرکزی که این بندر در آن واقع شده میتوان آن را گزینهای بسیار عالی برای حمل دریایی از نینگبو و بهصورت کلی حمل از نینگبو و شهرهای اطراف آن در استان ژجیانگ دانست.
از سال 2005، بندر نینگبو ژوشان افزایش شدید حجم محموله را تجربه کرده است. ظرفیت کانتینری بندر نینگبو ژوشان در سال 2019 بالغ بر 27.535 میلیون TEU بود که آن را در جایگاه سوم جهانی قرار داده است. مجموع ظرفیت محموله 1.12 میلیارد تن بود که بهمدت 11 سال در رتبه اول جهانی قرار گرفته بوده است.
در ژانویه 2003، سازمان بندر شانگهای در معرض یک تجدید ساختار قرار گرفت که منجر به تأسیس شرکت بندر بینالمللی شانگهای (Group) Ltd. (SIPG)، اپراتور پایانههای عمومی در بندر شانگهای شد. این بندر با جابجایی ماهانه چیزی در حدود 519 میلیون تن کالا در ماه، شلوغترین بندر دنیا بهشمار میآید که حملونقل طیف وسیعی از محصولات از خودرو و کالاهای صنعتی گرفته تا آخرین تکنولوژیهای روز ساخت چین را در بر میگیرد.
بندر شانگهای در یک منطقه جغرافیایی کلیدی با ویژگیهای طبیعی استثنایی و اقتصاد داخلی قوی واقع شده است. این بندر بهخوبی از طریق شبکههای جادهای و راهآهن به دیگر مناطق مرکزی چین متصل میشود. همچنین سیستمهای جمعآوری و توزیع محمولات بهصورت کامل در آن مستقر شده که سبب تسهیل ارائه خدمات حمل دریایی از چین شده است.
معرفی و بررسی بنادر جنوبی چین:
حال در این بخش جهت حمل دریایی از چین به ایران به معرفی بنادر بخش جنوبی سواحل شرقی از جمله ژیامن (Xiamen)، گوآنژو یا گوانجو (Guangzhou)، شنزن (Shenzhen) و هنگکنگ (Hong Kong) میپردازیم:
ژیامن (Xiamen):
بندر آبهای عمیق ژیامن در امتداد رودخانه جیالانگ ساخته شده است. این رودخانه بزرگترین رود قسمت جنوبی کشور چین بهشمار میرود و دسترسی بنادر محلی را جهت حمل دریایی از ژیامن به آبهای جهانی میسر ساخته است. این بندر که هفدهمین بندر بزرگ جهان بهشمار میرود از معدود بنادر دنیا است که میتواند به قایقهای بسیار بزرگ و کشتیهای نسل ششم خدماترسانی کند.
این بندر در سال 2010 پس از ادغام با بندر ژانگژو به یکی از بزرگترین بنادر جهان تبدیل شده است و در حال حاضر بزرگترین بندر جنوب شرقی چین است. 74 اسکله در 12 منطقه عملیاتی در این بندر بهصورت شبانهروزی فعال است که از این میان 9 منطقه مخصوص حمل کانتینری از ژیامن تهیه و طراحی شده است که خود نشاندهنده نوع فعالیت این بندر بزرگ است.
شنزن (Shenzhen):
شنزن کلان شهری مدرن است که هنگکنگ را به سرزمین اصلی چین متصل میکند. شنزن دومین بندر شلوغ چین است که در جنوب دلتای مروارید ساخته شده و شبهجزیره کلون آن را به ۲ بخش غربی و شرقی تقسیم میکند.
بندر شنزن یکی از مهمترین مراکز تجارت جهانی چین بهشمار میرود که حاکی از اهمیت حمل دریایی از چین از بندر شنزن به سایر نقاط جهان است. این بندر 260 کیلومتر خط ساحلی را پوشش داده و چندین بندر در امتداد خط ساحلی چین، بهعنوان بندر شنزن شناخته میشود. همچنین این بندر محل استقرار حدود 40 دفتر مرکزی شرکتهای کشتیرانی است. بندر شنزن به 230 مسیر کانتینری بینالمللی خدمات میهد و بیش از 300 بندر در بیش از 100 کشور به شنژن متصل است.
آینده بندر شنزن شاهد اجرای طرح “دو بال، شش منطقه و سه بندر اصلی” خواهد بود. به گروههای بندری شرقی و غربی «دو بال» گفته میشود، در حالیکه «شش منطقه» مناطق بندر یانتیان و داپنگ در شرق و نواحی بندر نانشان، خلیج داچان، جزیره داچان، جزیره شیائوچان و بندر بائوآن در غرب است. بندر یانتیان، بندر نانشان و بندر خلیج داچان «سه بندر اصلی» هستند که بر حملونقل کانتینری تمرکز داشته و بر رقابتپذیری اساسی حمل دریایی از شنزن و بهصورت کلی حمل کالا از شنزن تآثیرگذار خواهد بود.
اکثر تأسیسات بزرگ و فوق بزرگ آبهای عمیق در سرزمین اصلی چین متعلق به بندر نینگبو ژوشان است. با توجه به موقعیت مرکزی که این بندر در آن واقع شده است، میتوان آن را گزینهای بسیار عالی برای حمل دریایی از نینگبو و بهصورت کلی حمل از نینگبو و شهرهای اطراف آن در استان ژجیانگ دانست.
از سال 2005، بندر نینگبو ژوشان افزایش شدید حجم محموله را تجربه کرده است. ظرفیت کانتینری بندر نینگبو ژوشان در سال 2019 بالغ بر 27.535 میلیون TEU بود که آن را در جایگاه سوم جهانی قرار داده است. مجموع ظرفیت محموله 1.12 میلیارد تن بود که بهمدت 11 سال در رتبه اول جهانی قرار گرفته بوده است.
در ژانویه 2003، سازمان بندر شانگهای در معرض یک تجدید ساختار قرار گرفت که منجر به تأسیس گروه بینالمللی بندر شانگهای (SIPG) شد. این بندر با جابجایی ماهانه چیزی در حدود 519 میلیون تن کالا در ماه، شلوغترین بندر دنیا بهشمار میآید که حملونقل طیف وسیعی از محصولات از خودرو و کالاهای صنعتی گرفته تا آخرین تکنولوژیهای روز ساخت چین را در بر میگیرد.
بندر شانگهای در یک منطقه جغرافیایی کلیدی با ویژگیهای طبیعی استثنایی و اقتصاد داخلی قوی واقع شده است. این بندر بهخوبی از طریق شبکههای جادهای و راهآهن به دیگر مناطق مرکزی چین متصل میشود. همچنین سیستمهای جمعآوری و توزیع محمولات بهصورت کامل در آن مستقر شده که سبب تسهیل ارائه خدمات حمل دریایی از چین شده است.
گوانگژو یا گوانگجو یا گوانجو (Guangzhou):
شهر گوانگژو واقع در شمال غربی هنگکنگ و شهری بسیار مهم از نظر استراتژیک بهشمار میرود. بندر اصلی شهر گوانگژو در امتداد رودخانه مروارید و در استان گوانگدونگ قرار دارد.
این بندر قطب اصلی حملونقل دریایی از گوانگژو و شهرهای اطراف آن بهشمار میرود. در جنوب چین، ادغام سه رودخانه مهم دونگ شیانگ، سینکیانگ و پکن، جایی است که بندر گوانگژو در آن قرار دارد. یک مرکز حملونقل بسیار مهم با تقاطع آبراه، راهآهن، بزرگراه و مسیرهای هوایی که شرایط حمل از گوانگژو و شهرهای اطراف را فراهم میکند.
هنگکنگ (Hong Kong):
هنگکنگ یکی از پرترددترین بنادر دنیا در زمینه حمل بار دریایی از چین است که در مجاورت دریای جنوبی چین قرار گرفته است. هنگکنگ نهتنها نبض تپنده اقتصاد چین در جنوب این کشور قلمداد میشود، بلکه پل ارتباطی مؤثری با تجارت جهانی بهشمار میرود. این منطقه بیشتر برای حمل دریایی کانتینر از هنگکنگ مورد استفاده قرار میگیرد و حمل بارهای فله و مسافری در درجه دوم قرار دارد.
بندر آبهای عمیق ویکتوریا که نقش مهمی در اقتصاد هنگکنگ ایفا میکند، شرایطی عالی را برای پهلوگیری انواع کشتیها فراهم نموده است.
از سال 1987 تا 1989، از سال 1992 تا 1997 و از سال 1999 تا 2004، هنگکنگ بهعنوان شلوغترین بندر باری در جهان رتبهبندی شد. حمل دریایی از هنگکنگ و بهصورت کلی حمل کالا از هنگکنگ بهدلیل طبقهبندی این بندر در مناطق آزاد بسیار راحتتر از سرزمین اصلی چین انجام میشود. به همین دلیل حمل کالاهای برند، انواع کالای خطرناک و اقلامی که نیازمند تشریفات گمرکی پیچیدهتری است، از هنگکنگ انجام میشود.
در سال 2016، بالغ بر 25869 کشتی کانتینری با ظرفیت ثبت خالص 386853 تن از بندر کانتینری در هنگکنگ عبور کردند. در حال حاضر 11 محوطه جداگانه وجود دارد که فقط برای فعالیتهای میانی استفاده میشود که 27.5 هکتار زمین و 3197 متر آبنما را اشغال میکند.
خدمات حمل بار دریایی از چین با شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان:
اگر برای حمل محمولههای خود از چین عجلهای ندارید و بهدنبال کاهش هزینه حمل و نقل دریایی از چین به ایران هستید، روش حمل دریایی یک گزینه بسیار مناسب برای شما است.
شرکت حمل و نقل بین المللی خط سبز جهان، انواع بارهای کمحجم یا حجیم و سنگین را حمل میکند. تلاش ما ارائه بهترین خدمات با مناسبترین قیمت حمل بار دریایی از چین است. بنابراین شما میتوانید حمل کالای خود را با خیال راحت به ما بسپارید. جهت استعلام قیمت حمل بار دریایی از چین میتوانید با شمارههای 02186030397 و 02186030308 تماس بگیرید.
سؤالات متداول:
فاکتور تجاری، بارنامه، پروفرما اینویس، پکینگ لیست و اسناد گمرکی از جمله مدارکی است که موردنیاز است. اما بهتر است باکارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
بله، اگرچه خط سبز جهان محموله شما را با ضمانت سلامت حمل میکند اما بیمه حملونقل نیز توصیه میشود.
بهدلیل اینکه روش حمل دریایی، امن و مقرونبهصرفه برای حمل انواع کالاهای کمحجم یا حجیم و سنگین است و امکان حمل انواع کالاها را با کمترین قیمت فراهم میکند.
بله، شما به خدماتی مانند اظهارنامه و مدارک گمرکی، تنظیم و تحویل مدارک گمرکی، پرداخت گمرکی و سایر خدمات گمرکی نیاز دارید. بهتر است برای اطلاعات دقیقتر با کارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید.
بله، ممکن است محدودیتهایی با توجه به نوع کالا، محدودیتهای گمرکی، محدودیتهای حملونقل و قوانین مربوط به صادرات و واردات وجود داشته باشد. بهتر است برای اطلاعات دقیقتر با کارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید.
در بعضی موارد با توجه به نوع کالا و مقررات گمرکی چین و ایران ممکن است به گواهیهای خاصی مانند گواهی سلامت، گواهی کیفیت یا گواهی استاندارد نیاز باشد. بهتر است برای اطلاعات دقیقتر با کارشناسان خط سبز جهان تماس بگیرید.