در این مقاله به بررسی حمل بار از هنگ کنگ ، ارسال بار به هنگ کنگ ، حمل هوایی از هنگ کنگ ، حمل بار از تایوان ، حمل هوایی از تایوان ، حمل دریایی از تایوان و همچنین به مزایای حمل بار از این کشورها می پردازیم. برای حمل بار از هنگ کنگ و تایوان می توان از چند روش استفاده کرد که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایبی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

حمل بار از هنگ کنگ

حمل بار از هنگ کنگ

هنگ کنگ جزیره ای خودمختار با داشتن عنوان آزادترین اقتصاد دنیا برای ۱۶ سال متوالی، مرکز بازرگانی و تجارت در جهان است. هنگ کنگ شهری خود مختار است که در جنوب چین (با کلیک در این قسمت درباره تمامی پیچ و خم های ارسال بار از چین بیشتر بدانید ) واقع شده است. این کشور از سه بخش رو به رو تشکیل شده است: جزیره هنگ کنگ، کاولون و سرزمین‌های جدید. هنگ کنگ علاوه بر سازمان تجارت جهانی در بانک توسعه آسیا ، اتحادیه اقتصادی آسیا و اقیانوسیه ، صندوق بین المللی پول ، اتاق بازرگانی بین المللی، بانک تضمین بین المللی ، نظام مالی بین المللی برای مبارزه با  پولشویی ، سازمان بین المللی دریانوردی، سازمان بین المللی استاندارد، سازمان جهانی گمرک و فدراسیون جهانی اتحادیه های تجاری عضویت دارد.

حضور شرکت های کوچک و بزرگ هنگ کنگی در چین سبب ایجاد ۱۰میلیون شغل برای چینی ها شده است. هنگ ‌کنگ مرکز تجارت جهانی در منطقه شرق آسیا و حوزه اقیانوسیه است که بسیاری از شرکت‌ها و کشورها مرکز فعالیت‌های منطقه ‌ای خود را در آن دایر کرده اند. چین ، ژاپن و آمریکا از مهمترین شرکای صادراتی هنگ کنگ هستند ، ضمن آنکه عموما محصولات وارداتی این منطقه از بازارهای چین ، ژاپن ، تایوان ، سنگاپور و آمریکا تامین می شود.

روابط ایران و هنگ کنگ

ایران نیز یکی از چندین شریک تجاری هنگ کنگ است که صادرات آن شامل محصولاتی مانند خشکبار ، گوشت مرغ و مواد خوراکی، چرم و پوست، سنگ آهن و سنگ های ساختمانی، پلیمرهای استایرن، مشتقات پتروشیمی و غیره، مواد پلاستیکی، و همچنین واردات ایران از این کشور شامل قطعات کامپیوتری و ماشین آلات اداری، تجهیزات مخابراتی، ماشین آلات و قطعات برقی، ساعت، لوازم خانگی، رادیو پخش، پوشاک، مدارهای الکترونیکی و.. است که حجم نقدی سالانه در حدود ۵۰۰ میلیون دلار را در بر می گیرد. سیستم گمرکی هنگ کنگ به گونه ای است که به غیر از چند قلم کالای خاص (تنباکو ، روغن و هیدروکربن) هیچ تعرفه ای برای کالاهای وارداتی یا صادراتی وجود ندارد. افزوده بر این، مجوزهای صادراتی و وارداتی سیستم این کشور بسیار کم و محدود است و تنها برای زمانی که موضوع سلامت، امنیت یا تعهدات تجاری هنگ کنگ در میان باشد، لازم است.

حمل هوایی از هنگ کنگ

حمل هوایی از هنگ کنگ

هنگ کنگ نیز همانند دبی در منطقه خاورمیانه یکی از مهمترین بازارهای تجاری در آسیا و جهان است. یکی از مزیت های مهمی که سبب شده است تا هنگ کنگ به یکی از قطب‌های اقتصادی و سرمایه‌ داری در دنیا تبدیل شود، وجود بازاریابی قوی ، فروش و پخش کارآمد کالا و خدمات در هنگ کنگ دلیلی بر مرکزیت تجارت جهانی در این شهر است چرا که این کشور مهمترین مرکز نمایشگاه های بازرگانی بین المللی آسیا به می باشد. اگر شما نیز قصد ارسال بار به هنگ کنگ برای حضور به موقع در نمایشگاه های این کشور را دارید؛ بهترین شیوه ارسال بار ، حمل هوایی از هنگ کنگ است.

حمل هوایی از هنگ کنگ از فرودگاه مهم آن قابل انجام است. فرودگاه بین ‌المللی هنگ‌ کنگ (Hong Kong International Airport) با کد یاتا ( HKG ) یکی از پر رفت و آمد ترین فرودگاه های جهان است که پرواز هایی هوایی این منطقه را در بر می گیرد. روزانه بیش از شش هزار تن کالا از این فرودگاه به اقصی نقاط جهان فرستاده می شود، به طوری که این فرودگاه  با 5.3 میلیون تن حمل بار در سال جایگاه نخستین فرودگاه را در جهان دارد.

جهت دریافت هزینه حمل بار به صورت آنلاین بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

خط سبز جهان

حمل دریایی از هنگ کنگ

حمل بار از تایوان

هنگ کنگ از نظر حمل و نقل دریایی نیز یکی از قویترین ها در دنیا است. حمل بار از هنگ کنگ به صورت دریایی با ۱۰ پورت باربری و ۶۰۰ کشتی در حجم های گونا گون، رتبه سوم جهان را از نظر باربری به این کشور اختصاص داده است. شهرت هنگ کنگ به دلیل وجود بندرگاه طبیعی عمیقی است که پذیرای کشتی‌های عظیم باربری بین ‌المللی است. حمل دریایی از هنگ کنگ توسط کشتی های حامل کانتینرهای 20 یا 40 فوتی به مقصد بنادر ایران مانند بندر شهید رجایی ، بندر امام خمینی ، بندر بوشهر ، بندر شهید با هنر و سایر بنادر ایران انجام می گردد.

حمل بار از تایوان

جمهوری چین ، چین تایپه یا تایوان یکی از چهار ببر آسیای شرقی است که در چند دهه گذشته شاهد موفقیت های اقتصادی چشمگیری بوده است. پایتخت این کشور، تایپه (  Taipei) است و از شهرهای مهم آن می توان به شهر تایپه ، گاوشیونگ «یا کائوسیونگ» (Kaohsiung) ، تیچون «تایچونگ» (Taichung) ، تاینان (Tainan) ، هسینچو (Hsinchu) و کیلونگ (Keelung) اشاره کرد.

تایوان با انجام همزمان فعالیت‌های تولیدی، تحقیقی و توسعه (آرانددی) توانسته است تا به قطب فناوری آسیا تبدیل شود؛ به طوری که بیش از سه ‌چهارم تولیدات رایانه شخصی، نیمی از نمایشگرهای ال ‌سی ‌دی (LCD) و یک پنجم از گوشی‌های تلفن همراه جهان در این کشور تولید می‌ شود. از نظر اقتصادی، معمولا در جهان کشور تایوان را با کامپیوتر و قطعات آن، منسوجات، پلاستیک، لوازم الکترونیک و فلزات می شناسند، به دلیل آنکه عمده تمرکز این کشور بر صنایع فناوری اطلاعات و ارتباطات و به ‌ویژه تولید و صادرات رایانه و قطعات آن، لوازم الکترونیکی و نیمه‌هادی‌ ها بوده است. از عمده اقلام صادراتی تایوان به جهان در سال 2015 می توان به مدارهای مجتمع الکترونیکی و میکرو اسمبل ها ، ابزارهای کریستال مایع لیزر و سایر دستگاههای اپتیکی مشابه ، دیود، ترانزیستور و نیمه هادیها ، اپلیکیشن های الکترونیکی برای خط تلفن ، نوار کاست و مدارهای چاپی اشاره نمود.

صنایع تایوان

صنایع «آی‌ سی‌ تی» این کشور با تولید انواع نیمه‌هادی مدرن، تلفن همراه، رایانه‌های شخصی، صفحات نمایش، تجهیزات و زیرساخت‌های مرتبط با آن توانسته است عنوان بزرگترین بازار «آی ‌سی ‌تی» جهان را نصیب این کشور کند. در سال ۲۰۱۴ درآمد تایوان از صنایع الکترونیک به ۲۵۰ هزار میلیارد دلار تایوان افزایش یافت. تایپه سال‌هاست در صنایع کوچک و متوسط از جمله صنایع الکترونیک و لوازم خانگی یا ساخت قطعات فعال شده است. تایوان مرکز شرکت های الکترونیکی برند و معروفی همچون اچ تی سی (HTC)، ایوس (Asus)، ایسر (Acer)، دی- لینک (D-Link)، فاکس کان (Foxconn) و کوئنتا کامپیوتر (Quanta Computer) است که نام برخی از آنها به گوش ما آشنا و نیز از محصولات آنها استفاده می کنیم. تایوان با تکیه بر این صنایع الکترونیکی توانسته است در صنعت بین‌ الملل شاخص شود.

 

حمل هوایی از تایوان

حمل هوایی از تایوان - حمل دریایی از تایوان

حمل بار از تایوان به صورت هوایی توسط فرودگاه های مهم آن انجام می شود. پروازهای مهم و بین المللی تایوان اغلب از فرودگاه های مهمی همچون فرودگاه سونگشان تایپه (Taipei Songshan Airport) با کد یاتا (TSA) و فرودگاه بین‌المللی تائویوان تایوان (Taiwan Taoyuan International Airport) با کد یاتا (TPE) واقع در شهر تایپه ، فرودگاه بین‌المللی گاوشیونگ (Kaohsiung International Airport) ، فرودگاه تیچون (Taichung Airport) و فرودگاه تاینان (Tainan Airport) صورت می گیرد.

حمل هوایی از تایوان از آن جهت اهمیت دارد که مدت زمان ارسال بار در این روش بسیار کمتر از مدت زمان حمل دریایی از تایوان است. زمان حمل هوایی از تایوان بسته به ایرلاین و نوع پرواز ( داخلی یا خارجی بودن پرواز ) متغیر بوده که معمولا بین 3 الی 5 روز می باشد. از آن جهت که زمان حمل بار دریایی از تایوان بسیار بیشتر از زمان حمل هوایی است باید به این موضوع توجه داشت که اگر حجم و وزن محموله شما کمتر از ۱۵۰۰ کیلوگرم باشد پس مطمئنا حمل دریایی از تایوان برای شما به مقرون به صرفه نمی باشد و بهتر است از روش فریت بار هوایی به کانادا استفاده کنید. در غیر این صورت بهتر است برای بارهای حجیم و تناژ بالا از حمل دریایی استفاده شود.

حمل دریایی از تایوان

تایوان متشکل از چند جزیره بزرگ به نام تایوان، کینمن، پنگهو، ماتسو و تعدادی جزیرهٔ کوچک دیگر است. حمل بار از تایوان به صورت دریایی نیز به دلیل مجاورت بسیاری از شهرهای آن با آب دریا امکان پذیر است. مهمترین بنادری که بیشتر حمل بار از تایوان از آن ها انجام می شود عبارتند از: بندر گاوشیونگ «یا کائوسیونگ» (Port of Kaohsiung) ، بندر کیلانگ (Keelung) و دیگر بنادر تایپه ، بندر تیچون «تایچونگ» (Taichung) ، بندر هوالین (Hualien) و بندر تاینان (port of Tainan).

از امتیاز شما متشکریم